Αναβολή της επίσκεψης του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Αν. Μακεδονία και Θράκη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 26 Ιανουαρίου, 2023 10:05

Αναβολή της επίσκεψης του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Αν. Μακεδονία και Θράκη

Λόγω της τριήμερης συζήτησης στη βουλή για την πρόταση δυσπιστίας, η προγραμματισμένη επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Στη συγκέντρωση στην Καβάλα, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 20.00, στο αμφιθέατρο “Γ. Παυλίδης” της Aντιπεριφέρειας Καβάλας, θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη συγκέντρωση στην Κομοτηνή, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και ώρα 19.00, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στις 21.00 θα παρευρεθεί στη συνεστίαση της Τομεακής Επιτροπής Ροδόπης, στο «DiamondRestaurant».


Συνεχίζεται η δραστηριότητα του ΚΚΕ στην Αν. Μακεδονία και Θράκη

Ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής ΚΚΕ Έβρου Σιδέρης Μιχαηλίδης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εντός τόπου και χρόνου” για την δραστηριότητα του ΚΚΕ στην Αν. Μακεδονία και Θράκη και σχολίασε τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την περιοχή ενώ κάλεσε τους πολίτες να βρεθούν στις εκδηλώσεις του κόμματος.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στην επίσκεψη του κ. Κουτσούμπα στην Αν. Μακεδονία και Θράκη που σκοπό είχε να συζητηθούν τα προβλήματα της κάθε περιοχής, να γίνουν συναντήσεις με πολίτες και να γνωστοποιηθούν οι θέσεις του κόμματος. Παράλληλα εξήγησε τους λόγους που δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτήν ο Έβρος, καθώς ειδικά πέρσι δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην περιοχή, ενώ και αυτές τις ημέρες “τρέχει” δραστηριότητα των Τομεακών Επιτροπών Αν. Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ σε όλη την Περιφέρεια.

Υπάρχει ένα μούδιασμα όσο αφορά την ακρίβεια, είναι ανάμεικτα τα πράγματα, υπάρχει και αγανάκτηση, υπάρχει δυσαρέσκεια, υπάρχει και ένας κόσμος που δεν μπορεί να αντιληφθεί πως θα τα βγάλουμε πέρα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής ΚΚΕ Έβρου σχετικά με τον παλμό της κοινωνίας και των πολιτών αυτό το διάστημα.

Παράλληλα ο κ. Μιχαηλίδης σχολίασε τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για την περιοχή, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η Αλεξανδρούπολη μετατρέπεται σε στόχο, χωρίς να αποκομίζει ουσιαστικά οφέλη, και οι πολίτες συνειδητοποιούν τους επικείμενους κινδύνους που προκύπτουν από τέτοιες εξελίξεις.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 26 Ιανουαρίου, 2023 10:05

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV