Αναστέλονται δύο δρομολόγια του InterCity από Αλεξανδρούπολη για Δίκαια

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Ιανουάριος 11, 2018 16:25

Αναστέλονται δύο δρομολόγια του InterCity από Αλεξανδρούπολη για Δίκαια

Για άλλη μία φορά αποκόπτεται ο βόρειος Έβρος από την υπόλοιπη χώρα.

Με ένα δρομολόγιο θα εξυπηρετούνται από τα τέλη Ιανουαρίου οι ταξιδιώτες που επιλέγουν το τραίνο ως μέσο μεταφοράς από την Αλεξανδρούπολη έως τα Δίκαια καθώς κατόπιν αιτήματος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ,όπως αναφέρεται σε επείγουσα επιστολή του ΟΣΕ, η μειωμένη επιβατική κίνηση και η έλλειψη προσωπικού έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή των δρομολογίων IC90 και IC91 στο τμήμα Αλεξανδρούπολη – Δίκαια.
Μάλιστα στο ίδιο έγγραφο αναφέρονται και οι ημερομηνίες εφορμογής της παραπάνω απόφασης οι οποίες είναι η 17η και η 18η Ιανουαρίου αντίστοιχα για το κάθε δρομολόγιο.
Η εν λόγω απόφαση έρχεται λίγες ώρες πρίν την παύση του πρόεδρου  Γιώργος  Αποστολόπουλος και του διευθύνοντα σύμβουλου Κωνσταντίνου Πετράκη από τον ΟΣΕ. Τα δύο στελέχη τα οποία τοποθετήθηκαν στη διοίκηση του Οργανισμού τον Ιανουάριο του 2016, παύθηκαν με κοινή απόφαση των υπουργών Μεταφορών και Οικονομικών Χρήστου Σπίρτζη και Ευκλείδη Τσακαλώτου, χωρίς ωστόσο αυτή η εξέλιξη προς το παρόν να δείχνει να αναστέλει την απόφαση για την παύση των δρομολογίων.

Σίγουρα αυτή η ενέργεια του ΟΣΕ οφείλει να πυροδοτήσει την αντίδραση του πολιτικού κόσμου όλου του νομού καθώς για άλλη μία φορά αποδυκνύεται ότι οι αποψιλώσεις υπηρεσιών και δικτύων στην περιοχή δεν έχουν τέλος.Στο πλαίσιο αυτό καλό θα είναι να αντιδράσουν και οι πολίτες είτε χρησιμοποιούν ,είτε όχι , το τραίνο ως μέσο μεταφοράς τηλεφωνόντας στο Τμήμα Προγραμματισμού & Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ στο 2105297611 και στη γραμμή παραπόνων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τηλέφωνο 2130121121(Δευτέρα με Παρασκευή  08:00 – 13:00)


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Ιανουάριος 11, 2018 16:25
RadioEvrosAPPS

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter