Ανακαλύψτε τα μουσεία του Έβρου στο Museum Finder

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Μάρτιος 29, 2018 12:01

Ανακαλύψτε τα μουσεία του Έβρου στο Museum Finder

Σε εξέλιξη βρίσκεται τους τελευταίους έξι μήνες η πρώτη προσπάθεια καταγραφής και συγκέντρωσης όλων των μουσειακών χώρων της Ελληνικής επικράτειας.

Το Museum Finder (www.museumfinder.gr) αποτελεί εθελοντική προσπάθεια και ήδη διαθέτει πληροφορίες για 455 Ελληνικά μουσεία, αριθμός ο οποίος αυξάνεται συνεχώς.

Τα Μουσεία της Ελληνικής επικράτειας φιλοξενούν εκθέματα που καλύπτουν χιλιετίες πολιτισμού, ιστορίας και επιτευγμάτων. Το Museum Finder έχει ως σκοπό την παρουσίαση του συνόλου των μουσείων της χώρας μας στο ευρύ κοινό και την παροχή αναλυτικών πληροφοριών για το κάθε ένα ξεχωριστά.

Τα μουσεία είναι ταξινομημένα σε κατηγορίες, ανά νομό και ανά δήμο, ενώ οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν τα μουσεία που τους ενδιαφέρουν και με λέξη κλειδί.

Επίσης για τους χρήστες φορητών συσκευών υπάρχει διαθέσιμη η εύρεση μουσείων, με την χρήση γεωεντοπισμού.

Αυτή την στιγμή για το Νομό Έβρου υπάρχουν πληροφορίες για 20 μουσεία τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ: https://museumfinder.gr/loc/moyseia-sto-nomo-evroy/

Αν και εσείς έχετε πληροφορίες για κάποιο μουσείο στην περιοχή σας, το οποίο δεν υπάρχει καταχωρημένο στο Museum Finder, μπορείτε να το καταχωρήσετε εντελώς δωρεάν εδώ: https://museumfinder.gr/register/


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Μάρτιος 29, 2018 12:01

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter