Ανάγκη άμεσης ενίσχυσης στην Α.Δ. Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 11 Σεπτεμβρίου, 2019 12:45

Ανάγκη άμεσης ενίσχυσης στην Α.Δ. Ορεστιάδας

Πλήθος προβλημάτων σε προσωπικό και υλικοτεχνικό προσωπικό εντοπίζει η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας Ηλίας Ακίδης στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ οι ενισχύσεις που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν επαρκούν και απαιτείται ενίσχυση που θα είναι σε μόνιμη βάση.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ:

Η σχετική ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας προς τον αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και τον αρμόδιο Υπουργό:

Θέμα: «Ενίσχυση με προσωπικό κατά τις έκτακτες μεταθέσεις».

«Οι μεταναστευτικές ροές τους τελευταίους τέσσερις μήνες, λόγω της μείωσης των υδάτων στο ποταμό Έβρο αλλά και την πολιτική τακτική της Γείτονος χώρας, έχουν φθάσει σε υψηλά επίπεδα, οδηγώντας το Αστυνομικό προσωπικό στα όριά του. Παράλληλα η μεγάλη έλλειψη σε προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τεχνικά μέσα δυσχεραίνουν την κατάσταση ακόμη περισσότερο.

κ. Υπουργέ, κ. Αρχηγέ

Λόγω της δύσκολης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή μας εξαιτίας των μεταναστευτικών ροών αλλά και της συσσώρευσης μεγάλου αριθμού παράνομων μεταναστών στο ΚΥΤ και στο ΠΡΟΚΕΚΑ , παρακαλούμε όπως, στις επικείμενες έκτακτες μεταθέσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ενισχύσετε τη Δ.Α Ορεστιάδας με τουλάχιστον 20 Αστυνομικούς ώστε να καλυφθεί ένα μικρό μέρος από τις πολλές κενές οργανικές θέσεις που διαθέτουμε.

Τέλος η Ένωσή μας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκρισή σας σε μέρος των θεμάτων που σας τέθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψή σας στην περιοχή μας.»


Συντάκτης Νewsroom 11 Σεπτεμβρίου, 2019 12:45

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV