Άλλοι τρεις διακινητές συνελήφθησαν στους δρόμους του Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 22 Δεκεμβρίου, 2022 11:58

Άλλοι τρεις διακινητές συνελήφθησαν στους δρόμους του Έβρου

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 21/22-12-2022, στον Έβρο, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός και δύο ημεδαποί, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή οδό Δαδιάς – Λουτρών Έβρου, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.


Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στο πλαίσιο σχετικών αναζητήσεων οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου και συνέλαβαν επίσης δύο ημεδαπούς, διότι όπως διαπιστώθηκε μετέφεραν νωρίτερα το όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών στην περιοχή, όπου το παρέλαβε ο αλλοδαπός δράστης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι ο αλλοδαπός οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έφερε πλαστές πνακίδες κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.


Συντάκτης Νewsroom 22 Δεκεμβρίου, 2022 11:58

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV