Φιλανθρωπικός αγώνας Μεικτής ΕΠΣ Έβρου vs Εθνικής Ενόπλων

Συντάκτης Νewsroom Μάρτιος 16, 2017 15:59

Φιλανθρωπικός αγώνας Μεικτής ΕΠΣ Έβρου vs Εθνικής Ενόπλων

Φιλανθρωπικό Αγώνα μεταξύ της  Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και ομάδας αποτελούμενης από τους ποδοσφαιριστές της Α΄Κατηγορίας  “Μικτή” διοργανώνει η ΕΠΣ Έβρου

Η ΕΠΣ Έβρου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διοργανώνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της “Μεικτής ΕΠΣ Έβρου” που θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 15.30 στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη.

Στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα “Άκου τι συμβαίνει” για τον αγώνα μίλησε ο κ. Σάκης Ζησίδης, προπονητής νέων και παίδων της μεικτής ΕΠΣ Έβρου.

“Αντίπαλοι” για καλό σκοπό θα βρεθούν η ομάδα της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και η “μεικτή” ομάδα της ΕΠΣ Έβρου.

Αρχηγός  της  Αποστολής  από  το Υπουργείο είναι ο Αντιπλοίαρχος Μίχας  Αθανάσιος  και η Ολυμπιονίκης Επισμηναγός, Θάνου Αικατερίνη.

Προπονητής  είναι  ο παλιός παίκτης  του  Ολυμπιακού  Παχατουρίδης  Θεόδωρος και  βοηθός  ο  Παπαδάκης  Αλβέρτης, πρώην  αρχηγός  του  Απόλλωνα Σμύρνης.

Με  την  ομάδα  της  Εθνικής  Ενόπλων θα  αγωνιστούν  αρκετοί  ποδοσφαιριστές  της  Super  League όπως  οι  Χαρίσης  Χαρίλαος  και  Μυστακίδης  Ιωάννης της  ομάδας του ΠΑΟΚ, Καρανίκας  Νικόλαος  των  Ιωαννίνων,  Τζανετόπουλος  Αδάμ του  Ηρακλή,  Παπαδόπουλος  Ιωάννης  της  Βέροιας  και πολλοί ακόμα.

Στο γήπεδο θα παρευρεθεί και η Εθνική Ομάδα Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο  αγώνας  διεξάγεται για  φιλανθρωπικό  σκοπό. Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται στην είσοδο του σταδίου τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό την ενίσχυση  του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Πολυκοινωνικού του Δήμου  Αλεξανδρούπολης.

ΑΦΙΣΑ

 


Συντάκτης Νewsroom Μάρτιος 16, 2017 15:59

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter