Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις για κλοπή, αποδοχή – διάθεση προϊόντος εγκλήματος και παράβαση ΚΟΚ

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Φεβρουαρίου, 2024 14:21

Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις για κλοπή, αποδοχή – διάθεση προϊόντος εγκλήματος και παράβαση ΚΟΚ

Συνολικά για τρεις συλλήψεις σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης ενημερώνει η ΕΛ.ΑΣ. στο σημερινό αστυνομικό της δελτίο:

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για αποδοχή – διάθεση προϊόντος εγκλήματος και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατά περίπτωση

Συνελήφθησαν την 6-2-2024 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης δύο αλλοδαποί, διότι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί κλοπή την 24-01-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Σημειώνεται ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.


Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή  

Συνελήφθη την 6-2-2024 το πρωί στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, διότι μεσημβρινές ώρες της προηγούμενης μέρας αφαίρεσε από επιχείρηση της πόλης μία τσάντα η οποία περιείχε χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στη δικαιούχο του. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Φεβρουαρίου, 2024 14:21

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV