Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις 4 ατόμων για 17 διαρρήξεις σε καταστήματα, οχήματα και σπίτι

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Σεπτέμβριος 7, 2018 10:46

Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις 4 ατόμων για 17 διαρρήξεις σε καταστήματα, οχήματα και σπίτι

Εξιχνιάστηκαν 17 διαρρήξεις και 1 απόπειρα, καταστημάτων, οχημάτων και οικίας στην Αλεξανδρούπολη – Συνελήφθησαν 4 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δεκαεπτά διαρρήξεις και μία απόπειρα, καταστημάτων, οχημάτων και οικίας, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 6-6-2018 έως 5-9-2018, στην Αλεξανδρούπολη.

Συνελήφθησαν στις 5-9-2018 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ένας 20χρονος ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 24, 23 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Συγκατηγορούμενος τους είναι και ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το παραπάνω χρονικό διάστημα, οι δράστες διέρρηξαν δεκατρία καταστήματα, τρία οχήματα και μία οικία στην Αλεξανδρούπολη, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, μεταξύ άλλων, διάφορα χρηματικά ποσά, ύψους 6000 ευρώ περίπου και ένα tablet, καθώς επίσης αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα ακόμη κατάστημα, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τέσσερις δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και το αφαιρεθέν tablet.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, τα διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα και το tablet.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Σεπτέμβριος 7, 2018 10:46

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter