Αλεξανδρούπολη: Με σωρεία παραβάσεων συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Μαρτίου, 2019 06:51

Αλεξανδρούπολη: Με σωρεία παραβάσεων συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί κατηγορούμενοι για πλαστογραφία, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ψευδή ανώμοτη κατάθεση κατά περίπτωση – Σε βάρος του ενός δράστη εκκρεμούσαν επίσης 2 Εντάλματα Σύλληψης

Συνελήφθησαν προχθες (26-3-2019) το απόγευμα, στον Έβρο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ψευδή ανώμοτη κατάθεση, κατά περίπτωση.  Επιπλέον, ο 31χρονος διώκεται με δύο Εντάλματα Σύλληψης.

Ειδικότερα, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσημβρίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και όπως προέκυψε, στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης των αρχών της Ρουμανίας.

Στο όχημα επέβαινε και ο 31χρονος, ο οποίος δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας στους αστυνομικούς, επιδεικνύοντας ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας των αρχών της Ρουμανίας, ενώ από τον έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο Εντάλματα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για διευκόλυνση εξόδου από την Ελλάδα πολίτη τρίτης χώρας χωρίς να υποβληθεί στον προβλεπόμενο έλεγχο και για διευκόλυνση παράνομης μεταφοράς – προώθησης μη νόμιμων αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν δύο πλαστά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Μαρτίου, 2019 06:51

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV