Αλεξανδρούπολη: Ενημερωτική εκδήλωση “Μοτοσυκλετώντας…χαίρομαι”

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 13 Δεκεμβρίου, 2018 17:35

Αλεξανδρούπολη: Ενημερωτική εκδήλωση “Μοτοσυκλετώντας…χαίρομαι”

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο “Μοτοσυκλετώντας…χαίρομαι” διοργανώνει την το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας “Μοτοθέσις”, η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος και η Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες”.

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο “Μοτοσυκλετώντας…χαίρομαι” διοργανώνει την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018, στις 17:00, στο Νομαρχείο, στην Αλεξανδρούπολη, το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας “Μοτοθέσις”, η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος και η Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες”, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιεί το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας “Μοτοθέσις” με στόχο να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για την ορθή συμπεριφορά στο δρόμο και τη βελτίωση αυτής.

“Οι μοτοσυκλετιστές επιλέγουν συνειδητά και χρησιμοποιούν τη μοτοσυκλέτα ως μέσο ταξιδιού, άθλησης, αναψυχής σε αντιδιαστολή με την κοινή, καθημερινή, αναγκαστική χρήση της μοτοσυκλέτας ως εύκολο μέσο μεταφοράς”, υποστηρίζει το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας.

Για το πρόγραμμα θα μιλήσει ο Βαγγέλης Λεμονίδης Έφορος Αττικής του “Μοτοθέσις”.

Μοτοσυκλετώντας χαίρομαι, Αλεξανδρούπολη

 


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 13 Δεκεμβρίου, 2018 17:35

Συνεντεύξεις

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV