Αλεξανδρούπολη: “Ένα χαμόγελο για το Γρηγόρη” με τη Ζωή Τηγανούρια

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη Αύγουστος 9, 2019 10:29

Αλεξανδρούπολη: “Ένα χαμόγελο για το Γρηγόρη” με τη Ζωή Τηγανούρια

Η συναυλία με τίτλο: “Ένα χαμόγελο για το Γρηγόρη” με τη συνθέτρια Ζωή Τηγανούρια και πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες να συμμετέχουν, είναι γεγονός.

Μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 στο Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη και ώρα 21:30.
Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του συμπολίτη μας Σαμοθρακίτη Γρηγόρη, προς αποκατάσταση της υγείας του.

Ερμηνεύει ο Σάκης Χαβιάρας. Special Guest η Χριστίνα Μαραγκόζη. Έκπληξη της βραδιάς, η εμφάνιση του π. Βασίλειου Κολέτσα στην ερμηνεία του “Σαμοθράκης Βήμα” σε στίχους του Μητροπολίτη μας κ.κ. Άνθιμου και μουσική της Ζωής Τηγανούρια.

Συμμετέχουν οι 60μελής Μεικτή Χορωδία Δήμου Βόλβης μαζί με την Μεικτή Μορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο “Κλειγένης” υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Καραμάνη, και τα χορευτικά σχήματα του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Έβρου “Η Νίκη της Σαμοθράκης” και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου, πλαισιωμένοι από ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών.

Συμμετέχουν επίσης, η Πελαγία με την επιτυχία της “Δε ξέρω γιατί” σε σύνθεση Ζωής Τηγανούρια και στίχους Κωνσταντίνου Ρωμανίδη, και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Κάλλιας με το “Sax Solo Project”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν δύο πολυαγαπημένα παιδιά που έχουν χαρίσει στον Έβρο και σε όλη την Ελλάδα πολλές στιγμές συγκίνησης, κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Παραολυμπιονίκες Δημήτρη Καρυπίδη και το “χρυσό” παιδί του Έβρου και του κόσμου Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρουπόλεως και της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως & Σαμοθράκης.

 

Προπώληση εισιτηρίων: 12 ευρώ

Είσοδος: 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

  •  Theatro coffee & Drinks
  • Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Σκαρλακίδου Φωτεινή

Η συναυλία είναι ένα Πολιτιστικό γεγονός των Ενώσεων Πολιτισμού & Ανάπτυξης.

ένα χαμόγελο για το Γρηγόρη, συναυλία, Ζωή Τηγανούρια


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη Αύγουστος 9, 2019 10:29

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV