Ακύρωσε την επίσκεψή της στο Διδυμότειχο η Υπουργός Πολιτισμού

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 17 Ιανουαρίου, 2020 15:48

Ακύρωσε την επίσκεψή της στο Διδυμότειχο η Υπουργός Πολιτισμού

Δεν θα καταφέρει να συνοδεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Διδυμότειχο αύριο, Σάββατο 18 Ιανουαρίου, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί

Όπως είχε γνωστοποιήσει στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός, μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Διδυμότειχο θα επισκεπτόταν το Σάββατο και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Ωστόσο τελικά η κ. Μενδώνη δεν θα καταφέρει να βρεθεί αύριο στις διπλές εκδηλώσεις, για τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Αθανασίου και στους εορτασμούς για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της Θράκης, της πόλης του Διδυμοτείχου, όπως ενημέρωσε σήμερα μέσω του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

Παρότι μέχρι εχθές ήταν γνωστό πως θα επισκεπτόταν την περιοχή η Υπουργός επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου πως τελικά δεν θα καταφέρει να συνοδεύσει τον Προκόπη Παυλόπουλο λόγω υποχρεώσεων που έχουν σχέση με το Υπουργείο της.

Ο κ. Χατζηγιάννογλου δήλωσε παρόλα αυτά πως η κ. Μενδώνη θα επισκεφθεί σίγουρα την πόλη στο εγγύς μέλλον, πιθανότατα σε κάποια άλλη εκδήλωση ή εορτασμό, καθώς όπως ανέφερε “η κ. Μενδώνη αγαπάει ιδιαίτερα την περιοχή, γνωρίζει την ιστορία της περιοχής και θέλει να βοηθήσει“.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε σήμερα ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ για τις αυριανές εορταστικές εκδηλώσεις του Διδυμοτείχου και άλλα θέματα του Δήμου:


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 17 Ιανουαρίου, 2020 15:48

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV