“Αίθουσα Αθανασίου Μπέλλα” στο Σουφλί και σύσκεψη με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ

Συντάκτης Νewsroom 18 Φεβρουαρίου, 2022 13:21

“Αίθουσα Αθανασίου Μπέλλα” στο Σουφλί και σύσκεψη με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε.) τιμά την μνήμη του εκλιπόντα προέδρου Αθανασίου Μπέλλα με την ονοματοδοσία της αίθουσας εκδηλώσεων στα γραφεία της Ένωσης ως αίθουσα «Αθανάσιος Μπέλλας»

Η ονοματοδοσία της αίθουσας θα γίνει την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 ενώ θα προηγηθεί τρισάγιο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Σουφλί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και Περιφέρειας επιθυμώντας να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντα προέδρου κ. Μπέλλα Αθανασίου αποφάσισε την ονοματοδοσία της αίθουσας εκδηλώσεων στα γραφεία της Ένωσης ως αίθουσα «Αθανάσιος Μπέλλας». Η ονοματοδοσία της αίθουσας θα γίνει την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 10:30. Θα προηγηθεί τρισάγιο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Σουφλί.

Μετά την τελετή θα ακολουθήσει σύσκεψη με τον πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Καββαθά Γεώργιο στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου στο Σουφλί όπου θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Έβρου και γενικότερα της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σουφλίου και η ονοματοδοσία γίνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης στο Σουφλί.


Συντάκτης Νewsroom 18 Φεβρουαρίου, 2022 13:21

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV