Άγνωστοι βανδάλισαν δύο φορές το προεκλογικό κέντρο του Π. Καλακίκου

Συντάκτης Νewsroom 2 Μαΐου, 2019 09:57

Άγνωστοι βανδάλισαν δύο φορές το προεκλογικό κέντρο του Π. Καλακίκου

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε το προεκλογικό κέντρο του Υποψηφίου Δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκου, σε κεντρικό σημείο της πόλης του Σουφλίου, και μάλιστα δύο φορές  τα τελευταία 24ωρα

Και στις δύο περιπτώσεις άγνωστοι έσκισαν με αιχμηρά αντικείμενα και κατέστρεψαν μέρος των πανό που βρίσκονται εξωτερικά του προεκλογικού κέντρου το οποίο στεγάζεται σε κεντρικό σημείο της πόλης του Σουφλίου. Στο πρώτο περιστατικό ξηλώθηκε ένα μέρος του πανό από την πλαϊνή πλευρά ενώ στην τελευταία επίθεση οι άγνωστοι κατέστρεψαν και μέρος των πανό από την μπροστινή όψη.

Και οι δύο επιθέσεις εκτιμάται πως σημειώθηκαν μετά τις δύο τα ξημερώματα, καθώς μέχρι εκείνη την ώρα τα καταστήματα που βρίσκονται κοντά στο σημείο ήταν ανοιχτά και δεν παρατηρήθηκε κάποια κίνηση.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς και το δεύτερο την αμέσως επόμενη, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Μαΐου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου κ. Καλακίκος απευθύνθηκε στις αρχές όταν έγινε αντιληπτό το πρώτο περιστατικό ενώ αναμένεται και ανακοίνωση της παράταξης για τους βανδαλισμούς αργότερα σήμερα.

Φωτογραφία από το πρώτο περιστατικό της επίθεσης που κοινοποίησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή” Χρήστος Χριστοδούλου:


Συντάκτης Νewsroom 2 Μαΐου, 2019 09:57

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV