Αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ο πατέρας του βρέφους

Συντάκτης Νewsroom 5 Δεκεμβρίου, 2019 14:56

Αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ο πατέρας του βρέφους

Αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ο πατέρας του 3,5 μηνών βρέφους η υπόθεση του οποίου έγινε γνωστή χθες και σόκαρε την τοπική κοινωνία καθώς το μωρό μεταφέρθηκε με τραύματα από δαγκώματα τρωκτικών στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Αφού παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον της Εισαγγελέως Ορεστιάδας, ο 22χρονος πατέρας του μόλις 3,5 μηνών βρέφους αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος καθώς δεν έχει ακόμη στοιχειοθετηθεί επακριβώς η κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Εις βάρος του πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία η οποία δεν είναι ολοκληρωμένη καθώς αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις για την υγεία του βρέφους καθώς η κατάσταση της υγείας του θα κρίνει το κατηγορητήριο. Για τον λόγο αυτό υπάρχει συνεχής ενημέρωση και επικοινωνία μεταξύ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται το βρέφος, με τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές και η όποια εξέλιξη της υγείας του βρέφους θα καθορίσει μετέπειτα την υπόθεση. Σημειώνεται ότι ήδη έχει αφαιρεθεί από την οικογένεια η επιμέλεια του άλλου παιδιού, το μεγαλύτερης ηλικίας αδερφάκι του βρέφους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα του βρέφους, ο 22χρονος ζήτησε συγνώμη ενώπιον της εισαγγελέως ενώ θεωρεί ότι οι συνθήκες που ζούσε το βρέφος μέσα στην οικογένεια ήταν ικανοποιητικές. Σχετικά με την ανήλικη μητέρα του βρέφους, έχει αφεθεί ελεύθερη ήδη από εχθές μετά την σύλληψή της.

Στο ερώτημα εάν τα τραύματα που έφερε το παιδί είχαν προκληθεί σε χρονικό διάστημα ημερών, ισχυρισμό που ο παππούς του παιδιού, που μετέφερε αρχικά το παιδί στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, απέρριψε καθώς ισχυρίστηκε ότι τα τραύματα προκλήθηκαν εχθές τα ξημερώματα και νωρίτερα το παιδί δεν έφερε κάποιο άλλο τραύμα, ο συνήγορος του 22χρονου ανέφερε πως δεν γνωρίζουν την δικογραφία και πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τέλος έχει διαταχθεί κοινωνική ερευνά για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας του παιδιού αλλά και για το συμβάν.

Σχετικά με την κατάσταση του βρέφους, προς το παρόν είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας του ωστόσο θεωρείται κρίσιμη. Σήμερα αναμένεται να επισκεφθεί το βρέφος η μητέρα του και παράλληλα δρομολογείται η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας για περαιτέρω νοσηλεία.


Συντάκτης Νewsroom 5 Δεκεμβρίου, 2019 14:56

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV