Α.Ε.Διδυμοτείχου: Δύο προσθήκες και τρεις αποχωρήσεις

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιανουάριος 11, 2019 19:11

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Δύο προσθήκες και τρεις αποχωρήσεις

Επιστρέφουν στην Α.Ε.Διδυμοτείχου Γκαϊδατζής και Ζαφειρόπουλος

Με δύο ξεχωριστές ανακοινώσεις λίγες μέρες πριν  και σήμερα η Α.Ε.Διδυμοτείχου δημοσιοποίησε την επιστροφή δύο πρώην παικτών της οι οποίοι αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Δόξα Δόξας . Ο λόγος για τον έμπειρο Άρη Γκαϊδατζή και τον ταλαντούχο Ηλία Ζαφειρόπουλο και οι δύο είχαν αγωνισθεί στους πράσινους στο παρελθόν και επιστρέφουν για να βοηθήσουν την ομάδα του Διδυμοτείχου στην δύσκολη χρονιά που περνάει φέτος με τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της μετά τον υποβιβασμό από την Γ΄Εθνική. Επίσης σε άλλη ανακοίνωση η Α.Ε.Διδυμοτείχου γνωστοποίησε τρεις αποχωρήσεις αυτές των αδερφών Δημήτρη & Πασχάλη Μήνη και του Δημήτρη Καράμπογα.

Οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι η Δόξα Δόξας εξέδωσε αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση για τους δύο παίκτες (επίσης αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Γιάννη Δροσίδη ο οποίος επιστρέφει στον Ορφέα Σοφικού).

Η ανακοίνωση της Δόξας Δόξας:
Με τρεις παίκτες λιγότερο θα συνεχίσει η ομάδα μας στο επόμενο του πρωταθλήματος καθώς παίρνουν μεταγραφή στην ΑΕΔ ένας εκ των αρχηγών μας ο Άρης Γκαϊδατζης με μεγάλη προσφορά στην ομάδα, ο Ηλίας Ζαφειρόπουλος που είχε έρθει το καλοκαίρι και επιστρέφει πίσω και ο Γιάννης Δροσίδης ο οποίος επίσης ήρθε το καλοκαίρι και επιστρέφει στον Ορφέα Σοφικού. Τους ευχαριστούμε πολύ για ότι προσέφεραν καθένας ξεχωριστά και ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία πάνω απ όλα!!!


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιανουάριος 11, 2019 19:11

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter