Α. Δημοσχάκης: «Η ψήφος του κόσμου πρέπει να είναι ψήφος προόδου»

Συντάκτης Νewsroom 3 Ιουλίου, 2019 15:14

Α. Δημοσχάκης: «Η ψήφος του κόσμου πρέπει να είναι ψήφος προόδου»

Ο βουλευτής Έβρου και εκ νέου υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία Αναστάσιος Δημοσχάκης μίλησε σήμερα στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και μίλησε για την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο, για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον πρωτογενή τομέα αλλά και την συμμετοχή πολλών νέων και μικρών κομμάτων στις εκλογές που θα γίνουν σε πέντε μέρες.

Ξεκινώντας την συζήτηση ο κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης μίλησε για την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο λέγοντας ότι, πιστεύει ακράδαντα ότι θα είναι νικηφόρο και αυτό το οδοιπορικό που έκανε ο κύριος Μητσοτάκης στον Έβρο, όπως τότε που κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές του 2015.

Στην συνέχεια της συζήτησης  και συγκεκριμένα σε ερώτηση που του τέθηκε για τον πρωτογενή τομέα  αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για μείωση του φόρου στους αγρότες  και ότι θα βοηθήσουν συνολικά  με κονδύλια τον πρωτογενή τομέα. Στη συνέχεια της συζήτησης αναφέρθηκε εκτενώς στο εργοστάσιο ζάχαρης της Ορεστιάδας και στην τευτλοκαλλιέργεια στην περιοχή.

Κλείνοντας την συζήτηση μίλησε για την εκλογική αναμέτρηση αυτής της Κυριακής, την ιδιαίτερη σημασία της επόμενης βουλής ( καθώς πρόκειται να  είναι αναθεωρητική), ενώ μίλησε και για την παρουσία διαφόρων μικρών κομμάτων. Τέλος πρόσθεσε ότι «η ψήφος του κόσμου πρέπει να είναι ψήφος προόδου». « Ζητώ έναν από τους δύο σταυρούς για να είμαι δυνατός και στην νέα Βουλή» κατέληξε.


Συντάκτης Νewsroom 3 Ιουλίου, 2019 15:14

Συνεντεύξεις

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV