Παράταση προθεσμίας για υπαγωγή στην Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 2 Νοεμβρίου, 2017 10:21

Παράταση προθεσμίας για υπαγωγή στην Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση

Οι δήμοι Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης ανακοινώνουν την παράταση της προθεσμίας υπαγωγής των δικαιούχων στη δράση για την επιχορηγούμενη δορυφορική πρόσβαση των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης:


Παράταση της προθεσμίας υπαγωγής των δικαιούχων στη δράση «Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση των Μόνιμων Κατοίκων των Απομακρυσμένων Περιοχών της Χώρας στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς Ελεύθερης Λήψης (ΦΕΚ Β/1203/2017)»:

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους δημότες ότι με την υπ’ αριθμ. πρωτ. ΓΓΤΤ 3543/31.10.2017 Επιστολή του ΓΓΤΤ, η δράση “Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση των Μόνιμων Κατοίκων των Απομακρυσμένων Περιοχών της Χώρας στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς Ελεύθερης Λήψης” (ΦΕΚ Β/1203/2017)”, παρατείνεται για τρεις (3) μήνες ακόμα, ήτοι μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2018.

Η ανακοίνωση του δήμου Σαμοθράκης:

Η δράση ”Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση των Μονίμων Κατοίκων και Απομακρυσμένων Περιοχών της Χώρας στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς Ελεύθερης Λήψης” παρατείνεται για 3 μήνες μέχρι τις 31.01.2018.

Δικαιούχοι για το Δήμο Σαμοθράκης είναι μόνιμοι κάτοικοι των παρακάτω οικισμών:
Θέρμα, Λάκκωμα, Ξηροπόταμος, Χώρα- Σαμοθράκη.

Οι κάτοικοι των ανωτέρων οικισμών μπορούν να προσέρχονται από στο ΚΕΠ του Δήμου Σαμοθράκης και να προσκομίζουν το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας καθώς και την πιο πρόσφατη απόδειξη λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο (ΔΕΗ κτλ.) ή το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα του του τελευταίου οικονομικού έτους απο την οικεία Δ.Ο.Υ. Έχοντας συμπληρώσει την Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση που θα τους χορηγηθεί εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, θα τους χορηγείται η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 2 Νοεμβρίου, 2017 10:21

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV