Κυκλοφόρησε το επετειακό Λεύκωμα του Ορέστη Ορεστιάδας

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 5 Οκτωβρίου, 2017 14:42

Κυκλοφόρησε το επετειακό Λεύκωμα του Ορέστη Ορεστιάδας

Με αφορμή τα 90 χρόνια (1927 – 2017) ύπαρξης του «Ορέστη» και μέσα στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό της επετείου αυτής, της σχετικής επιτροπής, που δημιουργήθηκε γι’ αυτό το λόγο, εκδόθηκε, κυκλοφορεί και διατίθεται συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο Μ.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας 1927-2017

Το λεύκωμα  εκδόθηκε από τις Εκδόσεις “Sportbook” με συγγραφείς τους Χρήστο Χρηστούδη και Νικόλαο Κουκλάτζη και αναφέρεται στην διαχρονική πορεία του Ορέστη Ορεστιάδας . Την έκδοση  χαιρετίζουν ο Δήμαρχός μας κ. Μαυρίδης Βασίλης και ο Πρόεδρος του Ορέστη κ. Δημητριάδης Αλέξανδρος.
Οι περίπου 400 φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν για να καταδείξουν την ιστορία του Συλλόγου είναι ενδεικτικές, αφού οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν από τα προσωπικά αρχεία κυρίως παλαιών ποδοσφαιριστών, που με μεγάλη προθυμία μας τις διέθεσαν ξεπερνούν τις 2.000.
Με την ευκαιρία που κρατάμε στα χέρια μας το λεύκωμα να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχό μας κ. Βασίλη Μαυρίδη για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στην όλη προσπάθεια της έκδοσης του παραπάνω λευκώματος.

Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του επετειακού – συλλεκτικού λευκώματος μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Τοκαμάνη Ευάγγελο, τηλέφωνο : 6932525222.
Στις παρακάτω φωτογραφίες οι συντελεστές της έκδοσης.


Για το βιβλίο μίλησε στον αέρα του Ράδιο Έβρος και την εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα “Άκου τι συμβαίνει” ο προπονητής της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνος της ακαδημίας ,εκ των συγγραφέων του βιβλίου Χρήστο Χρηστούδης:

 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 5 Οκτωβρίου, 2017 14:42

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV