Δύο πρώην του Ορέστη και ένας της Βύσσας για τον Ηρακλή Σαγήνης

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 25 Ιουλίου, 2017 12:33

Δύο πρώην του Ορέστη και ένας της Βύσσας για τον Ηρακλή Σαγήνης

Άρχισε την στελέχωση του για την νέα χρονιά ο Ηρακλής Σαγήνης !

Σε πρώτη φάση κάλυψε τα κενά στους πάγκους τόσο της ανδρικής ομάδας με την πρόσληψη του Παναγιώτη Κύρου όσο και της ακαδημίας με την πρόσληψη του Τάσου Δημισκίδη αμφότεροι προπονούσαν πέρσι τμήματα στην Ακαδημία του Ορέστη Ορεστιάδας ! Επίσης ανακοίνωσε την προσθήκη του αθλητή Διαμαντή Τσακίρη από τον Ακρίτα Νέας Βύσσας .

Οι ανακοινώσεις του Ηρακλής Σαγήνης :


Ο ΑΜΣ Ηρακλής Σαγήνης ανακοινώνει την πρόσληψη του Παναγιώτη Κύρου ως προπονητή της ανδρικής ομάδας και τους εύχεται καλή επιτυχία στο νέο του έργο. Επίσης έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη όλου του ΔΣ του συλλόγου.

Παναγιώτης Κύρου

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή Σαγήνης Ορεστιάδας και στις ακαδημίες μας τον Τάσο Δημισκίδη !Ο Τάσος είναι ένας εξαίρετος χαρακτήρας και ένας πολύ καλός προπονητής, και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει εμπειρία από τις αναπτυξιακές ηλικίες και αντιπροσωπεύει την φιλοσοφία των ακαδημιών μας στο έπακρον!!
Καλώς ήρθες Τάσο!

Τάσος Δημίσκιδης

 

Ο ΑΜΣ Ηρακλής Σαγήνης ανακοινώνει την μεταγραφή του Τσακίρη Διαμαντή από την ομάδα τον Μ.Γ.Σ. Ακρίτα Νέας Βύσσας τους οποίους ευχαριστούμε επίσημα για την μεταγραφή του παίκτη.

Διαμαντής Τσακίρης


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 25 Ιουλίου, 2017 12:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV