Με ποδηλατοβόλτα και BBQ PARTY γιορτάζει η Ποδηλατική Ομάδα Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Ιουνίου, 2017 11:15

Με ποδηλατοβόλτα και BBQ PARTY γιορτάζει η Ποδηλατική Ομάδα Αλεξανδρούπολης

Η Alexandroupolis Bike Team – Ποδηλατική Ομάδα Αλεξανδρούπολης γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά της!

Για τον λόγο αυτό διοργανώνει την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και 9:30 μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις παραλίες της Αλεξανδρούπολης η οποία θα ολοκληρωθεί με BBQ PARTY!

Ολόκληρη η ανακοίνωση:


Γιορτάζοντας τα δεύτερα γενέθλια της ομάδας μας σας προσκαλούμε σε μια ποδηλατική περιπλάνηση στις παραλίες της Αλεξανδρούπολης!
Έτσι την Κυριακή 11/06 στις 09:30 πμ θα ξεκινήσουμε την ποδηλατοβόλτα μας από τον Φάρο της Αλεξανδρούπολης θα κάνουμε ένα μεγάλο κύκλο της πόλης και μετά θα κινηθούμε δυτικά προς τις παραλίες της Μάκρης και των Δικέλλων.
Θα φτάσουμε μετά από μερικά χιλιόμετρα στο όμορφο χωριό της Μάκρης και θα κατέβουμε στο γραφικό λιμανάκι της!
Μια πολύ σύντομη και ζόρικη ανηφόρα θα μας ξαναφέρει μέσα στο χωριό της Μάκρης και μετά θα συνεχίσουμε δυτικά προς την παραλία της Κυανής Ακτής με την οργανωμένη παραλία. Εκεί μπορούμε να σταματήσουμε για ένα σύντομο καφέ και οι πιο τολμηροί για μια γρήγορη βουτιά. Έπειτα θα συνεχίσουμε προς τα Δίκελλα όπου πριν το χωριό θα κατέβουμε να ποδηλατήσουμε δίπλα στο κύμα! Το τέλος της παραθαλάσσιας διαδρομής θα μας οδηγήσει στον Αρχαιολογικό χώρο της Μεσημβρίας όπου προτείνουμε να κάνουμε μια σύντομη επίσκεψη στο μουσείο (όσοι φοράμε πηδάλια road ας φροντίσουμε να έχουμε παπούτσια μαζί μας).

Μετά ξεκινάμε την επιστροφή μέσα από τον ελαιώνα των Δικέλλων και σταματάμε στο χωριό Δίκελλα που θα κάνουμε ένα BBQ PARTY για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα γενέθλια της ποδηλατικής μας ομάδας!
Αφού φροντίσουμε να περάσουμε καλά έρχεται η ώρα της επιστροφής πάλι παραλιακά και μέσω της Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη!

Συνολική Απόσταση: περίπου 60χλμ.

Μαζί μας στην εκδήλωση έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή από την Τουρκία η ποδηλατική ομάδα Κεσάνης Keşan DOÇEK και η ποδηλατική ομάδα Αδριανούπολης EBİS (Edirne Bisiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği).


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Ιουνίου, 2017 11:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV