Πατσουρίδης: Μελέτη 200.000 € για αγωνιστικό χώρο και 300.000 € για ταρτάν !

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 2 Ιουνίου, 2017 16:56

Πατσουρίδης: Μελέτη 200.000 € για αγωνιστικό χώρο και 300.000 € για ταρτάν !

Έργα συνολικού  κόστους περίπου 500.000 χιλιάδων ευρώ έρχονται   στο Δημοτικό Στάδιο  Διδυμοτείχου !

Συνέντευξη με κύριο θέμα την σημερινή ανακοίνωση για την κατασκευή του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου Διδυμοτείχου την οποία ανέλαβε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έδωσε στον αέρα το  Ράδιο Εβρος και στην εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα “Άκου τι συμβαίνει” ο Δήμαρχος  Διδυμοτείχου  κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης. Μεταξύ άλλων ο κ. Πατσουρίδης έκανε λόγο για μελέτη  η οποία έχει κατατεθεί και κοστίζει περίπου 200.000 €  . Όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά “η γραφειοκρατία είναι μεγάλη αλλά παρόλα αυτά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται .Στην ερώτηση για το χρονοδιάγραμμα και  για το εάν το γήπεδο θα είναι έτοιμο κατά την έναρξη του πρωταθλήματος (αρχές Σεπτεμβρίου) ώστε η Α.Ε.Διδυμοτείχου να μπορέσει να αγωνιστεί σε αυτό είπε “Φαίνεται δύσκολο (να προλάβουμε την έναρξη του πρωταθλήματος) αλλά είναι κατανοητό ότι θα γίνει ”. Σχετικά με τις υπόλοιπες εργασίες που πρέπει να γίνουν ώστε οι εγκαταστάσεις να πληρούν τις προϋποθέσεις  που απαιτούνται  από την ΕΠΟ για να έχει  η Α.Ε.Διδυμοτείχου  έδρα το Δημοτικό Στάδιο στην Γ΄Εθνική  ο δήμαρχος  είπε “Εργαζόμαστε με το νομικό πρόσωπο που έχει την ευθύνη (σ.σ. Ευγενίδειο ) για να γίνουν οι εργασίες που απαιτούνται μέσα στο καλοκαίρι  ώστε να πάρει την άδεια για την Γ΄Εθνική η Α.Ε. Διδυμοτείχου και θα την πάρει!”.Σε ερώτηση για τον Στίβο που περιβάλει τον αγωνιστικό χώρο  (θυμίζουμε ότι ο στίβος έχει το αναχρονιστικό από όλες τις πλευρές κάρβουνο ως υλικό ) του Δημοτικού Σταδίου ανέφερε πως  για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει γίνει κάτι εδώ και 40 χρόνια και πως έχει κάνει επίσκεψη στον ΣΕΓΑΣ και στο Υπουργείο Αθλητισμού  ώστε να προετοιμαστεί άμεσα και να  κατατεθεί από τον Δήμο σύντομα και άλλη  μελέτη η οποία θα οδηγήσει στην κατασκευή  σύγχρονου αγωνιστικού ταρτάν το οποίο θα είναι κατάλληλο να φιλοξενήσει μέχρι και μεγάλες διοργανώσεις (διεθνείς !!!) , σε πρόσθετη ερώτηση για το οικονομικό μέγεθος  αυτού του δεύτερου εγχειρήματος που προτίθεται να τρέξει ο Δήμος παράλληλα με το πρωτεύων του αγωνιστικού χώρου  ο κ. Πατσουρίδης ανέφερε το ποσό των  300.000 ευρώ !Ενώ τέλος  δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που αυτές τις μέρες διεξάγονται στο Διδυμότειχο .

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε ο κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης στον Δημήτρη Μηλίκα και την εκπομπή “‘Άκου τι συμβαίνει” του Ράδιο Έβρος :


* Στην κεντρική φώτο του άρθρου ο Δήμαρχος βραβεύει τον αρχηγό της Α.Ε.Διδυμοτείχου για την προσφορά του στον αθλητισμό κατά τον 2ο Αγώνα Δρόμου Κάστρου Δήμου Διδυμοτείχου στο Δημοτικό Στάδιο .

 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 2 Ιουνίου, 2017 16:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV