9ο IFIGENIA CUP στο ανοιχτό σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 14 Ιουνίου, 2022 15:12

9ο IFIGENIA CUP στο ανοιχτό σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας

Η καρδιά της πρακτικής σκοποβολής IPSC θα χτυπήσει στο ανοιχτό σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας στο Νεοχώρι στις 18 & 19 Ιουνίου 2022 για το 9ο IFIGENIA CUP.

Το IFIGENIA CUP έχει πάρει την ονομασία του από το έμβλημα της πόλης, την μορφή της Ιφιγένειας και είναι συνδιοργάνωση του Σκ.Ο.Ορ. και του Δήμου Ορεστιάδας.

Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από την ίδρυση του, ο Σκοπευτικός Όμιλος Ορεστιάδας αναλαμβάνει για πρώτη φορά, μετά από πολυετή εμπειρία και μεγάλη ευθύνη, τον πανελλήνιο αγώνα πρακτικής σκοποβολής IPSC Level III – κύπελλο Α Ζώνης (πιστόλι).

Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 200 και ήδη η Ν. Ορεστιάδα περιμένει να φιλοξενήσει σκοπευτές και σκοπεύτριες από όλη την Ελλάδα, καθώς και από την γειτονική Βουλγαρία.
Μεταξύ των σκοπευτών θα είναι ιδιαίτερα καταξιωμένοι σκοπευτές.

14 καλοστημένα στάδια φτιαγμένα με περισσή φροντίδα κι εθελοντικό μεράκι από τα μέλη του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας στοχεύουν στην ανάδειξη της ακριτικής και φιλόξενης περιοχής μας, όπως και στην αγάπη για το άθλημα της σκοποβολής.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Σκ.Ο.Ορ. εκφράζουν θερμές ευχαριστίες σε όσους στηρίζουν αυτόν τον σημαντικό αθλητικό θεσμό σε ένα από τα ελάχιστα ανοιχτά σκοπευτήρια πρακτικής σκοποβολής της Β. Ελλάδας.

Όλα είναι έτοιμα για το 9ο IFIGENIA CUP…φορτώστε τα πιστόλια σας και σας περιμένουμε!!!Ώρα έναρξης: 09:00 π.μ.Σκοπευτήριο Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας Νεοχώρι


Συντάκτης Νewsroom 14 Ιουνίου, 2022 15:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV