Τα είπαμε με τον Ζαχαρία Δανιηλάκη τον Εβρίτη που τερμάτισε στον υπερμαραθώνιο της Σαχάρας !

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 25 Μαΐου, 2017 15:39

Τα είπαμε με τον  Ζαχαρία Δανιηλάκη τον Εβρίτη που τερμάτισε στον υπερμαραθώνιο της Σαχάρας !

Ζαχαρίας Δανιηλάκης : Όποιος θέλει μπορεί (!!!) να τρέξει τον υπερμαραθώνιο της Σαχάρας !!!

Τον γνωρίσαμε πέρσι όταν κατάφερε να γίνει ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε στον Μαραθώνιο του Βορείου Πόλου , τον Απρίλιο τερμάτισε σε έναν ακόμα απίστευτο αγώνα  τον Υπερμαραθώνιο της Σαχάρας !

Ο Ζαχαρίας Δανιηλάκης γεννήθηκε στην Γερμανία , ζει στον Πειραιά και κατάγεται από το χωριό Ψαθάδες του Έβρου, σίγουρα δεν είναι ένας συνηθισμένος ερασιτέχνης δρομέας , σίγουρα δεν είναι από τους δρομείς που τους αρκεί να τερματίσουν σε ένα απλό μαραθώνιο, είναι όμως σίγουρα   ένας άνθρωπος που παλεύει με τα όρια του και μας αποδεικνύει ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα αρκεί να το θελήσεις .


Ο Ζαχαρίας έτρεξε  αυτήν την φορά στον υπερμαραθώνιο της Σαχάρας  236 χιλιόμετρα στην καυτή έρημο μιας και οι ακραίες συνθήκες δεν τον σταμάτησαν ποτέ ! Η θερμοκρασία στους 10 °C το βράδυ, 25 έως 52 την ημέρα χρειάστηκε  84 λίτρα νερό και  140 χαπάκια salt sticks με 14 έως 21000 θερμίδες τροφή και  φορτίο από 8 έως 13 κιλά μαζί με τα νερά για  6 συνεχόμενες ημέρες με αγωνιστικό χρόνο 43 ώρες και 47 δεύτερα  κατετάγη στην 507η θέση  (περίπου στην μέση του πίνακα των συμμετεχόντων ).


Ακούστε τι είπε για την  νέα του  εμπειρία στον αέρα του Ράδιο Έβρος και την εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα “Άκου τι  συμβαίνει” :

AutoGas Διαμαντής
upart
%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b1

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 25 Μαΐου, 2017 15:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV