Προς επισκευή η ισόπεδη διάβαση του ΟΣΕ στο εργοστάσιο της ΕΒΖ

Συντάκτης Νewsroom 25 Μαΐου, 2017 12:51

Προς επισκευή η ισόπεδη διάβαση του ΟΣΕ στο εργοστάσιο της ΕΒΖ

Ένα από τα καθημερινά προβλήματα των διερχόμενων οδηγών στην Ορεστιάδα, η ισόπεδη διάβαση του Ο.Σ.Ε κοντά στο εργοστάσιο της Ε.Β.Ζ φαίνεται να εξαλείφεται καθώς η Περιφέρεια δημοπρατεί την αποκατάσταση της.

Οι εν λόγω ράγες που βρίσκονται στην εθνική οδό Αρδανίου – Ορεστιάδας αποτελούν μόνιμο… πονοκέφαλο των διερχόμενων οδηγών καθώς ενώ διασταυρώνονται με το οδικό δίκτυο η υπάρχουσα ισόπεδη διάβαση έχει υποστεί καθίζηση , με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να προσκρούουν πάνω στις ράγες δημιουργώντας πολλές φορές και υλικές ζημιές στα οχήματα.

Οι περισσότεροι οδηγοί της Ορεστιάδας γνωρίζουν το προβληματικό αυτό σημείο όμως πολλοί διερχόμενοι οδηγοί όχι, αλλά και στις δύο περιπτώσεις αποτελεί αναπόφευκτο “βραχνά” για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν τον δρόμο από και προς την πόλη της Ορεστιάδας καθώς δεν υπάρχει κάποια παράπλευρη οδός ώστε να αποφύγουν την διέλευση από το συγκεκριμένο σημείο.


Επιτέλους όμως φαίνεται πως θα δοθεί λύση σε αυτό το γνωστό πρόβλημα καθώς με την 293/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διακηρύσσεται η διενέργεια δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΝ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΕΟ51 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ».

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στις 20-06- 2017 και προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι εξήντα 60 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης

Ο συνολικός προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται σε 90.000,00 € και το έργο χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό εξόδων της Περιφέρειας Α.Μ.&Θ. από το έργο «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ (ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 2012ΕΠ03100000)» ΤΗΣ ΣΑΕΠ 531 με ΚΑΕ 2014 ΕΠ53100006.


Συντάκτης Νewsroom 25 Μαΐου, 2017 12:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV