Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου Ορεστιάδας!

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 18 Μαΐου, 2017 11:53

Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου Ορεστιάδας!

Το Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου Ορεστιάδας είναι εδώ με πρωινές προβολές για μαθητές και βραδινές προβολές για το ευρύ κοινό!

Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε. (deutsch.gr – PDV) με την συμμετοχή της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. διοργανώνει στην πόλη της Ορεστιάδας  Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου σε αγαστή συνεργασία με το Goethe Institut Athen (ταινιοθήκη). Η γενική διοργάνωση λαμβάνει χώρα από τις 16 έως τις 20 Μαΐου 2017.

Στις 20 Μαΐου, ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00 μ.μ. θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις ανάδειξης του γερμανόφωνου πολιτισμού καθώς και η προβολή της ταινίας “Sputnik”, παραγωγής 2012/13 για όλη την οικογένεια με δωρεάν είσοδο.


Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν και έξτρα εκδηλώσεις καθώς σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου θα παρουσιάσουν Γερμανούς και Αυστριακούς συνθέτες.

Επίσης στον χώρο θα υπάρχει δωρεάν μπουφές με γερμανικά εδέσματα.

Η προβολή των ταινιών θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ορεστιάδας, στο χώρο του Πολύκεντρου τόσο για τα σχολεία της περιοχής όσο και για το ευρύ κοινό και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Για τα Δημοτικά σχολεία του βόρειου Έβρου έχει προγραμματιστεί προβολή της ταινίας “Emil und die Detektive” σε δυο ξεχωριστές πρωινές βάρδιες (8.30-10.30 π.μ. & 11-1 μ.μ.) από τις 16.05. έως και τις 19.05.2015.

 Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου Ορεστιάδας!

 

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 18 Μαΐου, 2017 11:53

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV