Οι μικροί νικητές του Πανέβριου Μαθητικού Διαγωνισμού «Στέλνω γράμμα στην Ευρώπη»

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 12 Μαΐου, 2017 12:48

Οι μικροί νικητές του Πανέβριου Μαθητικού Διαγωνισμού «Στέλνω γράμμα στην Ευρώπη»

Οι μικροί μαθητές από τα σχολεία του Έβρου συμμετείχαν στον Πανέβριο Μαθητικό Διαγωνισμό Σχεδίασης Γραμματοσήμου 2017 με τον τίτλο «Στέλνω γράμμα στην Ευρώπη» σχεδιάζοντας το δικό τους γραμματόσημο!

Στον Πανέβριο Μαθητικό Διαγωνισμό Σχεδίασης Γραμματοσήμου 2017 με τον τίτλο «Στέλνω γράμμα στην Ευρώπη», τον οποίο διοργάνωσαν οι διαπιστευμένες για τον Έβρο Ambassadors της εκπαιδευτικής δράσης της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Ημέρα της Ευρώπης, 9 Μαΐου 2017, συμμετείχαν συνολικά 1372 μαθητές από 41 σχολεία με 101 έργα από διαφορετικές τάξεις και τμήματα Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Έβρου.

Για τη δικαιότερη αξιολόγηση των έργων, η Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού αποφάσισε να κριθούν τα έργα σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες:


  •  μαθητές Νηπιαγωγείου & Α’ τάξης,
  • μαθητές Β’, Γ, & Δ’ τάξης
  • μαθητές Ε’ & Στ’ τάξης

Στην κάθε κατηγορία αναδείχθηκαν τρία βραβεία. Η Κριτική Επιτροπή βρέθηκε πολλές φορές σε δύσκολη θέση καθώς τα έργα των μαθητών ήταν τόσο ωραία ώστε σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξαν και ισοβαθμίες. Τα βραβεία ανά κατηγορία απονεμήθηκαν ως εξής:

brabeia1

brabeia2
brabeia3

Όλα τα έργα του Διαγωνισμού, βραβευθέντα και μη, αναρτώνται σταδιακά στην ιστοσελίδα του Μαθητικού Διαγωνισμού: https://ioannini.wixsite.com/stampcompetition2017

Οι μαθητές των οποίων τα έργα βραβεύτηκαν θα λάβουν όλοι αναμνηστικά δώρα από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη του Διαγωνισμού.

Ωστόσο και λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των μαθητικών έργων, θα λάβουν ένα συμβολικό δώρο για τη συμμετοχή τους και οι υπόλοιποι μαθητές που δε βραβεύτηκαν μεταξύ των τριών πρώτων.

Θα αποσταλούν, επίσης, ψηφιακές βεβαιώσεις συμμετοχής για όλους τους εμπλεκομένους.

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 12 Μαΐου, 2017 12:48

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV