“Europe Day”: Τριεθνής ποδηλατική συνάντηση με συμμετοχή του “ΡΗΣΟΥ”

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 4 Μαΐου, 2017 14:37

“Europe Day”: Τριεθνής ποδηλατική συνάντηση με συμμετοχή του “ΡΗΣΟΥ”

Την “Ημέρα της Ευρώπης” ή “Europe Day”, μία διοργάνωση από ποδηλατικά σωματεία της Αδριανούπολης που γίνεται με την συμμετοχή ποδηλατών από τρεις χώρες θα τιμήσουν και φέτος οι ποδηλάτες του “ΡΗΣΟΥ”.

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας “ΡΗΣΟΣ”  και οι ποδηλάτες του συμμετέχουν στην “Europe Day” ή “Ημέρα της Ευρώπης”, μια τριεθνή ποδηλατική συνάντηση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με την συμμετοχή ποδηλατικών συλλόγων από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Βουλγαρία η οποία πραγματοποιείται στην Αδριανούπολη.

Στα πλαίσια της “Europe Day” ή “Ημέρα της Ευρώπης”, ποδηλάτες από την Αδριανούπολη πραγματοποιούν πενταήμερη ποδηλατική περιοδεία στις τρεις χώρες που συμμετέχουν στην τριεθνή ποδηλατική συνάντηση.  Ξεκινώντας από την Αδριανούπολη στις 3 Μαΐου οι Τούρκοι ποδηλάτες, σύμφωνα με το πρόγραμμα βρέθηκαν στην Ελλάδα μέσω Καστανεών με σκοπό να επισκεφθούν τον ποταμό Άρδα, έπειτα την Ορεστιάδα για μια ξενάγηση στην πόλη και στην συνέχεια το Διδυμότειχο για διανυκτέρευση και επίσκεψη στα αξιοθέατα της πόλης. Στην συνέχεια θα επισκεφθούν την Βουλγαρία και κατόπιν στις 7 Μαΐου η εκδρομή θα λάβει τέλος με αποκορύφωμα τον εορτασμό της “Europe Day” στην Αδριανούπολη, όπου θα λάβουν χώρα εορτασμοί με πολλή μουσική και δώρα, με την συμμετοχή του “ΡΗΣΟΥ” που εκπροσωπεί την Ορεστιάδα και την Ελλάδα αλλά και ποδηλατικών συλλόγων από την Αδριανούπολη της Τουρκίας και από το Σβίλεγκραντ της Βουλγαρίας.


Για το θέμα μίλησε στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα “Άκου τι συμβαίνει” ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Ορεστιάδας “ΡΗΣΟΣ”  κ. Χρήστος Λεβέντης:

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα 9:30 π.μ. ο “ΡΗΣΟΣ” καλεί τους φίλους του ποδηλάτου στην Κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας από όπου και θα ξεκινήσουν για Αδριανούπολη με σκοπό να δώσουν μαζί το παρόν σε αυτό το μεγάλο ποδηλατικό γεγονός που γίνεται κάθε χρόνο.

Απαραίτητος εξοπλισμός: κράνος, φώτα, και φωσφορούχα γιλέκα καθώς και ταυτότητα νέου τύπου για την είσοδο στο τελωνείο.

"Europe Day": Τριεθνή ποδηλατική συνάντηση με συμμετοχή του "ΡΗΣΟΥ"

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 4 Μαΐου, 2017 14:37

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV