Παρουσίαση βιβλίου “Μια χούφτα πετράδια” στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Απρίλιος 18, 2017 10:26

Παρουσίαση βιβλίου “Μια χούφτα πετράδια” στην Αλεξανδρούπολη

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Σταυρούλα Δεληντζόγλου, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου, με τίτλο “Μια χούφτα πετράδια”.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 στις 19:30 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης (Αίνου 46)

Στην εκδήλωση εκτός από την ίδια, θα μιλήσει και η συγγραφέας Αναστασία Παπαδάκη, καθώς και η Έρρικα Καμπουρούδη.

Χορηγός Επικοινωνίας: Βιβλιοπωλείο “Δημητριάδης Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε.”

"Μια χούφτα πετράδια"

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου

“Διδυμότειχο, ένα ήσυχο απόγευμα. Τα κορίτσια απολαμβάνουν το καθιερωμένο χαρτάκι τους. Ο ήχος του τηλεφώνου έρχεται να διακόψει βίαια το παιχνίδι. Η φωνή στην άλλη πλευρά της γραμμής ακούγεται δυνατά… – Ραντεβού… στα νεκροταφεία. Και μετά σιωπή. Το κλίμα βαραίνει, τα µάτια στολισμένα από δάκρυα ανταλλάσσουν κλεφτές ματιές. Εικόνες εμφανίζονται στη μνήμη όλων και το παρελθόν δε φαντάζει πλέον τόσο µακρινό… Πέντε γυναίκες: η Ζαφειρία, η Σμαράγδα, η Κοραλία, η Αδαμαντία και η Ρουμπίνη, όλες χαρισματικές µα τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, µέλη μιας παιδικής παρέας, γίνονται μάρτυρες μιας ζωής βγαλμένης λες από ταινία. Πρωταγωνίστριες πολλές φορές χωρίς τη θέλησή τους. Η ζωή όµως δεν είναι ταινία, δε δίνει πάντα το δικαίωμα της επιλογής! Μια ασύδοτη ζωή, ένας αιφνίδιος θάνατος, ένας στόχος που άργησε να εκπληρωθεί, μια λανθασμένη επιλογή, η άφιξη ενός ξένου από μακριά και μια αυτοκτονία. Πώς συνδέονται μεταξύ τους και τι καταλυτική δύναμη έχουν; Μπορούν να καταστρέψουν μια δυνατή φιλία ετών; Κι ακόμη περισσότερο… μπορούν να καταστρέψουν μια ζωή; Οι ανθρώπινες ζωές άραγε, καταστρέφονται ή απλά εξελίσσονται;”

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Σταυρούλα Δεληντζόγλου γεννήθηκε στο ακριτικό Διδυµότειχο, όπου και διαµένει σήµερα µε τον σύζυγο της. Έχει σπουδάσει βοηθός προσχολικής αγωγής, δραστηριοτήτων, δηµιουργίας και έκφρασης, ωστόσο δεν άσκησε ποτέ την ειδικότητά της. Από το 2004 εργάζεται στον Οργανισµό Απασχόλησης Εργατικού Δυναµικού, στο Υποκατάστηµα Διδυµοτείχου. Το παρόν βιβλίο, «Μια χούφτα πετράδια», είναι το πρώτο της µυθιστόρηµα.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Απρίλιος 18, 2017 10:26
RadioEvrosAPPS

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter