Ένα και να καίει στο 93′ η Α.Ε.Διδυμοτείχου κόντρα στον Π.Α.Ο.Κοσμίου

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 12 Απριλίου, 2017 17:59

Ένα και να καίει στο 93′ η Α.Ε.Διδυμοτείχου κόντρα στον Π.Α.Ο.Κοσμίου

Με γκολ του Γιαννόπουλου στα χασομέρια  η  Α.Ε.Διδυμοτείχου πήρε την νίκη με 1-0 κόντρα στον Π.Α.Ο.Κοσμίου για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών !

Σήμερα για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών η Α.Ε.Διδυμοτείχου υποδέχθηκε τον Π.Α.Ο. Κοσμίου στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου  .Οι φιλοξενούμενοι είχαν στην αποστολή τους μόλις  13 παίκτες (έλειπαν λόγω Πάσχα πολλοί φοιτητές που στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό της  ομάδας ) με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι παθητικά και να κλειστούν στην άμυνα τους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ! Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά παρά το ακυρωθέν γκολ και τις δύο κλασικές ευκαιρίες του Αγγελακάκη δεν κατάφεραν να σκοράρουν παρά μόνο στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα όταν  στο 93′ ο αρχηγός τους Γιαννόπουλος βρέθηκε στην σωστή θέση την σωστή στιγμή και από κοντά σκόραρε δίνοντας στην ομάδα του την νίκη -πρόκριση  στον τελικό της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης  κόντρα στην Ελπίδα Σκουτάρεως την ερχόμενη Τετάρτη 19/4/2017 ! Καλή απόδοση είχε η διαιτητική τριπλέτα με τον κ.Ψωμόπουλο να διευθύνει με βοηθούς τους κ. Βερνέτη και  κ. Δεδονάκη !

Λεπτό προς Λεπτό:


9′ Στην πρώτη ουσιαστικά σημαντική φάση του αγώνα η Α.Ε.Διδυμοτείχου θα σκοράρει   όταν ο Πετρόπουλος Σ. κάνει το σπάσιμο  από δεξιά ο Γιαννόπουλος θα  πιάσει άτσαλα το σουτ με τον Πετρόπουλο Κ.  από κοντά να παρεμβαίνει στην πορεία της μπάλας και  σκοράρει με τον  διαιτητή του αγώνα κ. Ψωμόπουλο να  ακυρώνει το τέρμα μετά από ορθή υπόδειξη του δεύτερου βοηθού του αγώνα κ. Δεδονάκη για  off side  !

21′ Εντυπωσιακή ενέργεια του Θάνου έξω από την περιοχή  παίζει όμορφα το ένα-δύο με τον Πετρόπουλο Σ. που τον βγάζει με κάθετη στο τετ α τετ με τον Δεληγγιανίδη αλλά το πλασέ του καταλήγει στην πάνω μεριά των διχτυών της εστίας των φιλοξενούμενων  !

25΄Εκτέλεση φάουλ του Παντελίδη ο Πετρόπουλος Σ. στο δεύτερο δοκάρι από θέση διαγώνια της εστίας του Δεληγιαννίδη  πιάνει με το αριστερό δυνατό σουτ αλλά η μπάλα περνάει απελπιστικά άουτ !

26-28 Δύο εκτελέσεις φάουλ του Παντελίδη καταλήγουν στην αγκαλιά του Δεληγιαννίδη !

30΄Η μοναδική κλασική  ευκαιρία του ΠΑΟ Κοσμίου στο παιχνίδι έρχεται με την συμπλήρωση μισής ώρας  όταν ο Ερκάν μέσα από την περιοχή και δεξιά  σπάει ωραία για τον Μουρατίδη που από κοντά και σε διαγώνια θέση δεν καταφέρνει να σκοράρει !

40′ Ο Παντελίδης εκτελεί κόρνερ από δεξιά με τον Δεληγιαννίδη να αποκρούει και τον Κοτζά να πιάνει στην συνέχεια της φάσης το σουτ από διαγώνια θέση χωρίς όμως να είναι εύστοχος !

45′ Ο Δεληγγιανίδης για λίγο προλαβαίνει τον Γιαννόπουλο στο τετ α τετ !

62′ Τετ α τετ του Αγγελακάκη μετά από κάθετη του Πετρόπουλου Σ . από δεξιά , αυτός κάνει με την μία το πλασέ η μπάλα περνάει όμως λίγο άουτ !

75′ Σέντρα του Παντελίδη από αριστερά  ο Αγγελακάκης μέσα από την περιοχή   πιάνει με την μία γυριστό σουτ αλλά ο Δεληγιαννίδης αποκρούει πριν ο 1ος βοηθός  του αγώνα κος Βερνέζης υποδείξει τον έμπειρο επιθετικό της Α.Ε.Διδυμοτείχου σε θέση off side !

80′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παντελίδη από μακριά αποκρούει ο Δεληγιαννίδης .

85′ Σουτ του Γωνιάδη από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής και ελαφρώς αριστερά  περνάει λίγο άουτ !

93′ GOAL!!! 1-0 Στην τελευταία φάση του αγώνα όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι οδηγείται σε παράταση , η Α.Ε.Διδυμοτείχου πίεζε μεν αλλά ο οπισθοχωρημένος Π.Α.Ο.Κοσμίου είχε κλείσει τους χώρους επιδιώκοντας το 0 ! Ο Πετρόπουλος δίνει στον Θάνο που από δεξιά παίρνει λίγα μέτρα και κάνει την σέντρα ο Αγγελακάκης παρεμβαίνει στην πορεία της μπάλας και ουσιαστικά στρώνει για τον Γιαννόπουλο που την σωστή στιγμή βρίσκεται στο σωστό σημείο και με κεφαλιά από κοντά σκοράρει και χαρίζει την νίκη στην ομάδα του  στέλνοντας την  στην επόμενη φάση του θεσμού όπου στον τελικό της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Σκουτάρεως εκτός έδρας την επόμενη Τετάρτη 19/4!

MVP: Για ακόμα μια φορά πολυτιμότερος  του αγώνα όπως και την προηγούμενη Τετάρτη  ήταν ο Πετρόπουλος  Σ.  ο οποίος μπορεί να μην είχε μεγάλη συμμετοχή στην φάση του γκολ αλλά πριν από αυτό  δημιούργησε αρκετές φάσεις για τους συμπαίκτες του που αν ήταν πιο εύστοχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί (9′,21′,62′) και καθάρισε και ανασταλτικά κρατώντας ψηλά το κέντρο της ομάδας του, ενώ  σε μία ευκαιρία θα μπορούσε και να σκοράρει αν ήταν λίγο πιο τυχερός (25΄) !

Τελικό Σκορ: Α.Ε.Διδυμοτείχου – Π.Α.Ο.Κοσμίου 1-0 (Γιαννόπουλος 93′)

Συνθέσεις:

Α.Ε.Διδυμοτείχου(Γιάννης Αναστασιάδης):Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Κοτζά, Άχπα, Πετρόπουλος Σ., Αγγελακάκης, Μαμρικισβίλι (67′ Γκαβανόζης), Γωνιάδης, Γιαννόπουλος, Πετρόπουλος Κ.,

Π.Α.Ο.Κοσμίου(Γιώργος Δίγκας):Δεληγιαννίδης, Βοριατζίδης, Γιαπρακτσής, Άραμπας(63′ Παπαδημητρίου), Μητρούσης, Ξενάκης, Αραμπατζής, Κυπιρτόγλου, Αμέτ, Στοΐνοβιτς, Μουρατίδης


AutoGas Διαμαντής
upart
%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b1

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 12 Απριλίου, 2017 17:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV