Παραίτηση Παζαρίδη και ευχαριστήριο του Α.Ο.Ν. Βύσσας Ορεστιάδας προς όλους για την πετυχημένη χρονιά !

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 9 Απριλίου, 2017 15:31

Παραίτηση Παζαρίδη και ευχαριστήριο του  Α.Ο.Ν. Βύσσας Ορεστιάδας προς όλους για την πετυχημένη χρονιά !

Την παραίτηση του  από την θέση του προέδρου του  Α.Ο.Ν. Βύσσας Ορεστιάδας μετά από 13 χρόνια προσφοράς  ανακοίνωσε ο Δημήτρης Παζαρίδης , λίγες μέρες μετά (σ.σ. χθες) το Δ.Σ.  του Ομίλου εξέδωσε  δελτίο τύπου ευχαριστώντας τον Πρόεδρο αλλά και όλους όσους βοήθησαν τον Σύλλογο να ολοκληρώσει  την περσινή (σίγουρα επιτυχημένη από όλες τις πλευρές ) χρονιά  .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρώην (πλέον) προέδρου του Α.Ο.Ν. Βύσσας Ορεστιάδας:


«Μετά από 13 χρόνια στο τιμόνι της αγαπημένης μας ομάδας, με πολλές χαρές και πολλές όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές που ζήσαμε, τις οποίες θα θυμάμαι για πάντα, ήρθε η ώρα για την ανανέωση. Ο λόγος της παραίτησής μου οφείλεται καθαρά στην κόπωση και τίποτα παραπάνω. Αν μετρούσαν αυτά τα χρόνια ως συντάξιμα ίσως να καθόμουν και άλλο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν πάρα πολλοί αλλά θα αναφερθώ προσωπικά σε ένα άτομο το οποίο ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος μου σε όλη αυτή την πορεία. Ήταν η ψυχή της ομάδας σε όλα τα επίπεδα είτε ήταν μέλλος του ΔΣ είτε όχι. Όλοι σας καταλάβατε ότι αναφέρομαι στην ΛΕΜΠΙΔΟΥ ΖΩΗ. Υπήρξαν πολλοί που με στήριξαν και με βοήθησαν αλλά 13 συναπτά έτη δίχως την Ζωή δεν θα τα κατάφερνα εγώ προσωπικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εκ μέρους της διοίκησης αλλά και προσωπικά όλο τον κόσμο που στήριξε αυτή όλη αυτή την προσπάθεια και συμμετείχε ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Κυρίως όμως σας ευχαριστώ όλους σας που αγκαλιάσατε αυτήν την ομάδα που φυσικά η ομάδα αυτή δεν ήταν κανενός προσωπικά αλλά δική σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Εύχομαι στην νέα διοίκηση να έχει την στήριξη όλου του κόσμου, να βρει την δική της Ζωή, και υπόσχομαι ότι πάντα θα είμαι κοντά στην ομάδα όταν και εάν με χρειαστεί.»

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή του Δ.Σ. του  Α.Ο.Ν. Βύσσας Ορεστιάδας :

Από το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν. Βύσσας Ορεστιάδας σας ανακοινώνουμε τα εξής:

1.Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τις αθλήτριες , το προπονητικό δυναμικό τα τμήματα υποδομής και τον υπέροχο κόσμο που έδινε δυναμικό παρόν κάθε αγωνιστική και υπήρξε ο έβδομος παίκτης μας.

2.Ιδιαίτερα ευχαριστεί το Δήμο Ορεστιάδας και τους χορηγούς που με ιδιαίτερη θέρμη βοήθησαν την προσπάθειά μας.

3.Η εκτίμηση της αγωνιστικής πορείας κλείνει με θετικό πρόσημο αφού ο αρχικός στόχος της παραμονής στη νέα κατηγορία επετεύχθη από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

4.Στον απόηχο της παραίτησης του προέδρου δηλώνουμε ότι: καμία παραίτηση δεν υπονοεί εγκατάλειψη ή διάλυση ή πλήρη αποχώρηση, απενταντίας αποτελεί την αφορμή για δημιουργική ανασυγκρότηση δυνάμεων και σχεδιασμό της επόμενης περιόδου ώστε τα λάθη μας να είναι το εφαλτήριο μεγαλύτερων επιτυχιών. Οπότε ότι αναλύεται από φίλους και μη στα γνωστά πηγαδάκια είναι παραπληροφόρηση.

5.Ραντεβού λοιπόν στις επόμενες εκλογές που θα προκηρυχθούν όπως προβλέπει το καταστατικό μας.

6.Ραντεβού στο τρίτο Διεθνές Τουρνουά ΒόλεΪ Γυναικών και στο επόμενο πρωτάθλημα όπου θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για το επόμενο άλμα μας .

7.Σε αναμονή των εξελίξεων λοιπόν με εκτίμηση εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Ο. Νέας Βύσσας Ορεστιάδας με την ευχή η επόμενη χρονιά να είναι η καλύτερη αγωνιστικά για όλες τις ομάδες του Δήμου Ορεστιάδας.

Με τιμή Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν. Βύσσας Ορεστιάδας

AutoGas Διαμαντής
upart
%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b1

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 9 Απριλίου, 2017 15:31

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV