To Μindspark έρχεται στην Αλεξανδρούπολη!

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 5 Απριλίου, 2017 13:34

To Μindspark έρχεται στην Αλεξανδρούπολη!

Το Μindspark αποτελεί μια διαφορετική εκδήλωση με θέμα την επιχειρηματικότητα, το Μάρκετινγκ την καινοτόμο σκέψη και την δημιουργικότητα.

H πρεμιέρα του 1ου Mindspark ξεκινά από την Αλεξανδρούπολη, στις 20 Απριλίου, 2017 με στόχο να σου δώσει τα κατάλληλα εφόδια να αξιοποιήσεις το δυναμικό σου.

Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και τον Ακριτικό Έβρο το Mindspark θα αποτελέσει τον δικό σου “Φάρο”, για την επόμενη μέρα. Αν ανήκεις στο κοινό του Mindspark θα προβληματιστείς, θα αναγνωρίσεις, θα αμφισβητήσεις, θα απομυθοποιήσεις και θα χτίσεις μια νέα πραγματικότητα με εσένα πρωταγωνιστή.


Στο πρώτο μέρος ο Peter Economides (www.felixbni.com) ως κεντρικός ομιλητής, μαζί με τον Δρ Γιάννη Καλογεράκη (www.jmk.gr), εκπαιδευτή στελεχών επιχειρήσων και τον Tom Κατσιούλα, Technology Executive απο την Silicon Valley θα μοιραστούν μαζί σου εμπειρίες, ιδέες και καλές πρακτικές. Θα δείς τον κόσμο μέσα απο τα δικά τους μάτια και θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις για το δικό τους ταξίδι στην επιτυχία – όπως οι ίδιοι την ορίζουν.

Στο δεύτερο μέρος οι ομιλητές συμμετέχουν σε ένα κοινό πάνελ, μαζί με τον Πέτρο Σουκουλιά και τον Χριστόδουλο Τοψίδη, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και προβληματισμούς που θα τεθούν από το κοινό.

Με το πέρας του δευτέρου μέρους θα ακολουθήσει networking event όπου θα έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις και να δικτυωθείς με τους παρευρισκόμενους και τους ομιλητές.

Σκοπός του Mindspark είναι να ενεργοποιήσει το εγκλωβισμένο δυναμικό που έχεις μέσα σου και να σου προσφέρει το ερέθισμα να αναγνωρίσεις, όπως αναφέρει ο Δρ. Καλογεράκης, ότι η τύχη είναι συνάρτηση της προετοιμασίας και της ευκαιρίας. Το όραμα του Mindspark είναι να δημιουργήσει έναν Ελληνικό κόμβο ιδεών και παρακίνησης που θα σας ωθήσει στην διεκδίκηση της επαγγελματικής και προσωπικής επιτυχίας, προσφέροντας νέες ιδέες και εφαρμοσμένες πρακτικές από σημαντικές προσωπικότητες του παγκοσμίου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Το Μindspark είναι το μέρος όπου “Υπέροχοι άνθρωποι” μοιράζονται “Υπέροχες ιδέες”.

Η έμπνευση διανέμεται δωρεάν σε αφθονία, ενώ η πράξη παραμένει σε σένα. Το Mindspark Αλεξανδρούπολης διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Έβρου και η είσοδος είναι δωρεάν, αυστηρά μέσω αίτησης συμμετοχής.

Αιτήσεις συμμετοχής στο link: https://goo.gl/forms/kZ0W9qIu7jbj512H2

Πληροφορίες: http://www.mindspark.gr

Eπικοινωνία: Τηλ.: 2551035848 εσωτ 21

email: [email protected]


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 5 Απριλίου, 2017 13:34

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV