Σε συνάντηση καλεί ο Λαμπάκης τους θεσμικούς εκπροσώπους για τα διόδια Μέστης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 30 Μαρτίου, 2017 10:58

Σε συνάντηση καλεί ο Λαμπάκης τους θεσμικούς εκπροσώπους για τα διόδια Μέστης

Σε συνάντηση καλεί όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  (Π.Ε.Δ-Α.Μ.Θ) κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ώστε να αποφασιστεί η μορφή των κινητοποιήσεών τους για τα Διόδια Μέστης.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η απόφαση για κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος λαμβάνοντας υπόψιν την οικονομική εξαθλίωση του λαού της Θράκης και την επικείμενη αποκοπή του αν λειτουργήσουν τα μετωπικά διόδια. Η απόφαση για την κατασκευή των διοδίων αποφασίστηκε παρά την προ μηνών σύσκεψη όλων των φορέων για τα μετωπικά διόδια Μέστης και την υπόσχεση που έλαβαν από την τότε ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ για τουλάχιστον λειτουργία αναλογικών διοδίων.

Η υπόσχεση αυτή παραβιάστηκε και πλέον έχουν ήδη ξεκινήσει οι σχετικές εργασίες για την κατασκευή διοδίων στη Μέστη. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο οι εργασίες για το σταθμό διοδίων Μέστης ξεκίνησαν από την Τετάρτη 29 Μαρτίου και θα διαρκέσουν έως 28 Ιουλίου 2017.


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 30 Μαρτίου, 2017 10:58

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV