Εκδήλωση:”Επισήμανση τροφίμων-Νομοθετικό πλαίσιο-Νέα δεδομένα” στην Αλεξανδρούπολη
Το περιφερειακό τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματίων Έβρου σας προσκαλούν στην εκδήλωση “Επισήμανση τροφίμων – Νομοθετικό πλαίσιο – Νέα δεδομένα” την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Έβρου, Λ. Δημοκρατίας 307 στην Αλεξανδρούπολη.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
11:00 – 11:30 Προσέλευση
11:30 – 11:50 “Ευρωπαϊκός Κανονισμός 1169/2011 για την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές”, Δρ Ελένη Παπαντωνίου, Χημικός, Περιφερειακή Δ/νση ΕΦΕΤ ΑΜΘ, Προϊσταμένη Τμήματος Περιφερειακών Ελέγχων
11:50 – 12:10 “Επισήμανση πρόσθετων και ευρωπαικός κανονισμός 1924/2006 σχετικά με τους ισχυρισμούς διατροφής και υγείας που διατυπώνονται στα τρόφιμα”, Δρ Ζαχαρένια Λούκου, Χημικός, ΑΑΔΕ Γεν. Δ/νση Γ.Χ.Κ., Δ/νση Χ.Υ. ΑΜΘ, Τμ. Χ.Υ. Καβάλας
12:10 – 12:30 “Τροφικές Αλλεργίες – επίκαιροι προβληματισμοί – συνδυασμός με αλλεργίες αναπνευστικού συστήματος”, PhD Μπόγλου Παναγιώτης, Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος MD
12:30 – 13:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Έβρου