Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα» στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Μαρτίου, 2017 11:29

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα» στην Αλεξανδρούπολη

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας “EMPLOY” διοργανώνουν Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο “Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα” στην Αλεξανδρούπολη.

Μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που καλείται να πάρει ο καθένας μας είναι η επιλογή σπουδών και επαγγέλματος. Μια απόφαση για την οποία ο σημερινός μαθητής θα πρέπει να εξετάσει πλήθος πληροφοριών και σημαντικών δεδομένων. Στην ημερίδα αυτή, που απευθύνεται σε μαθητές Γ’ Γυμνασίου, σε μαθητές και αποφοίτους Λυκείου, υποψηφίους Πανελληνίων, γονείς και εκπαιδευτικούς, αναλύονται όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος για την εύστοχη επιλογή σπουδών και επαγγέλματος.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διατυπώσουν ερωτήσεις-απορίες οι οποίες θα αναπτυχθούν αναλυτικά ενώ θα ενημερωθούν και για τις εξελίξεις που αναμένονται στην αυριανή αγορά εργασίας προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση είτε πρόκειται να επιλέξουν κατεύθυνση και πεδία είτε να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους. Στην δύσκολη αυτή προσπάθεια για να πετύχουν τις πλέον εύστοχες επιλογές, θα ακούσουν δεδομένα τα οποία προκύπτουν από την πολυετή ενασχόληση και επιστημονική εμπειρία της Employ.


Την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρες  10:30 π.μ. – 13:00 μ.μ.  στο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης (δίπλα από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, Επαρ.Οδ. Αλεξανδρούπολης – Σαπών 32)

Δυνητικοί Συμμετέχοντες της ημερίδας είναι Μαθητές, Γονείς και Εκπαιδευτικοί.

Ομιλητής: Δρ. Χρήστος Ταουσάνης, Διδάκτωρ Α.Π.Θ., Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Συγγραφέας “Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα”

Είσοδος Ελεύθερη


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Μαρτίου, 2017 11:29

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV