Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού “Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα” στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Μάρτιος 9, 2017 14:06

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού “Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα” στην Ορεστιάδα

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας “EMPLOY” σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Θράκης διοργανώνουν Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο “Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα” στην Ορεστιάδα.

Μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που καλείται να πάρει ο καθένας μας είναι η επιλογή σπουδών και επαγγέλματος. Μια απόφαση για την οποία ο σημερινός μαθητής θα πρέπει να εξετάσει πλήθος πληροφοριών και σημαντικών δεδομένων. Στην ημερίδα αυτή, που απευθύνεται σε μαθητές Γ’ Γυμνασίου, σε μαθητές και αποφοίτους Λυκείου, υποψηφίους Πανελληνίων, γονείς και εκπαιδευτικούς, αναλύονται όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος για την εύστοχη επιλογή σπουδών και επαγγέλματος.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διατυπώσουν ερωτήσεις-απορίες οι οποίες θα αναπτυχθούν αναλυτικά ενώ θα ενημερωθούν και για τις εξελίξεις που αναμένονται στην αυριανή αγορά εργασίας προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση είτε πρόκειται να επιλέξουν κατεύθυνση και πεδία είτε να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους. Στην δύσκολη αυτή προσπάθεια για να πετύχουν τις πλέον εύστοχες επιλογές, θα ακούσουν δεδομένα τα οποία προκύπτουν από την πολυετή ενασχόληση και επιστημονική εμπειρία της Employ.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ. στο Θεατράκι Διόνυσος (Ορέστου 76, Ορεστιάδα).

Ομιλητής: Δρ. Χρήστος Ταουσάνης, Διδάκτωρ Α.Π.Θ., Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Συγγραφέας “Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα”

Είσοδος ΕλεύθερηΗμερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού "Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα" στην Ορεστιάδα

 Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Μάρτιος 9, 2017 14:06

Συνεντεύξεις

Ράδιο Έβρος TV

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter