Για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Κυπέλλου η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου !

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 9 Μαρτίου, 2017 11:23

Για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Κυπέλλου η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου !

Στις καθυστερήσεις τσέκαρε  το εισιτήριο για τον τελικό η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου κόντρα στην μαχητική Θράκη Φερών  !  

Χθες διεξήχθη ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα  στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και την Θράκη Φερών (ο πρώτος είχε λήξει ισόπαλος χωρίς τέρματα στις Φέρες)  . Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Φλώρου ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν λίγο πριν την συμπλήρωση του με τον Μαλτέζο! Η Θράκη Φερών ( με οποιαδήποτε ισοπαλία περνούσε) κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο (74′) να ισοφαρίσει  με σουτ του Πολίδη και να κρατήσει το σκορ πρόκρισης μέχρι το 93΄ όταν ο Δορουγιδένης με κεφαλιά χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του ! Με την Ένωση να προκρίνεται εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών   για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου !

Τελικό Σκορ : Ένωση Άνθειας Αρίστεινου – Θράκη Φερών 2-1


Συνθέσεις:

Ένωση Άνθειας Αρίστεινου (Φλώρος): Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Δουμπουλάκης, Τσαπάνης, Λίτσιος, Καλέτσιος (85’ Τερζής), Καρασερίδης (78’ Καπανίκας), Πατσιώρας, Μαλτέζος, Γεωργαντζόπουλος (65’ Εφραιμίδης), Μαρασλής.

Θράκη Φερών (Λαμπίδης): Τογγουλίδης, Κολγκέκα, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Α. Σιδηρόπουλος, Μπόρας, Καλομπρατσίδης (65’ Κατσίκας), Πολίδης, Γ. Σιδηρόπουλος (85’Τσιπλάκης), Ντόλας

AutoGas Διαμαντής

upart
%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b1

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 9 Μαρτίου, 2017 11:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV