1ο Φεστιβάλ Οίνου & Γαστρονομίας στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 14 Φεβρουαρίου, 2017 11:16

1ο Φεστιβάλ Οίνου & Γαστρονομίας στην Αλεξανδρούπολη

Tο Επιμελητήριο Έβρου στηρίζει το Umami Festival Θράκης, το 1ο Φεστιβάλ Οίνου & Γαστρονομίας που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 18 -19 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Astir Egnatia στην Αλεξανδρούπολη.

Οι διοργανωτές Touratzis Umami (TU Events) δημιούργησαν ένα σημείο συνάντησης για ΟΛΟΥΣ όσους αγαπούν το καλό ελληνικό κρασί και την υψηλή γαστρονομία.

Γνώρισε από κοντά τους σημαντικότερους Έλληνες οινοπαραγωγούς, δοκίμασε σχεδόν 300 διαφορετικά κρασιά και πάρε  μέρος σε κορυφαίας ποιότητας παράλληλες εκδηλώσεις.


Ιδιαίτερα οι επαγγελματίες της εστίασης, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων, μπαρ και καφέ, θα έχουν τη δυνατότητα μέσω της έκθεσης κρασιού και των ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του φεστιβάλ, να βρουν καινοτόμες λύσεις της προμηθευτικής αγοράς, ώστε να εκσυγχρονίσουν, να εξοπλίσουν ή να αλλάξουν στρατηγική στην επιχείρησή τους με γνώμονα την αύξηση των κερδών τους.

Στόχος του φεστιβάλ η διασύνδεση των σημαντικότερων Ελλήνων οινοποιών και των δικτύων διανομής τους, με τους επαγγελματίες και το καταναλωτικό κοινό της ευρύτερης περιοχής. Μια συνάντηση που μπορεί να φέρει άμεσα και ευεργετικά αποτελέσματα σε κάθε πλευρά.

Μάθε περισσότερα: www.umamifestival.gr  1ο Φεστιβάλ Οίνου & Γαστρονομίας στην Αλεξανδρούπολη


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 14 Φεβρουαρίου, 2017 11:16

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV