Και φέτος ο Τσικνομπουρμπούλης στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 8 Φεβρουαρίου, 2017 11:33

Και φέτος ο Τσικνομπουρμπούλης στην Ορεστιάδα

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας, διοργανώνει αποκριάτικη εκδήλωση με τίτλο «Τσικνομπουρμπούλης 2017», την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, από τις 4:30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας.

Στο πλαίσιο της παραπάνω εκδήλωσης φέτος θα πραγματοποιηθεί παρέλαση καρναβαλιστών που θα ξεκινήσει από τον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου με κατεύθυνση προς την πλατεία όπου στη συνέχεια σε ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα θα γίνει διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης-παρουσίασης στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν σχολεία, ομάδες, σύλλογοι ή μεμονωμένα άτομα. Ο μέγιστος χρόνος παρουσίασης του προγράμματος τους θα είναι τα λεπτά της ώρας.


Ειδική επιτροπή θα βραβεύσει, την καλύτερη σχολική, ομαδική και ατομική παρουσία, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, θα αναδείξει τον «Τσικνομπουρμπούλη 2017».

Με την παρουσία τους φέτος θα ξεχωρίσουν οι εντυπωσιακοί Κούκεροι, Τραγόμορφοι και κουδουνάτοι από το Ιβαήλοβγκραντ, οι οποίοι με την εμφάνιση και το πρόγραμμα τους έχουν διακριθεί πολλές φορές σε φεστιβάλ της χώρας τους και του εξωτερικού.

Ο «Τροχός της Τύχης» γεμάτος από δώρα, καθώς και Κλόουν, Εμψυχωτές, Παρουσιαστές, Ζογκλέρ, Ταχυδακτυλουργοί, Μακιγιέρ και Ξυλοπόδαροι, θα είναι στην διάθεση μικρών και μεγάλων με την πιο ξέφρενη διάθεση με αστείρευτο κέφι και φαντασία, για τρελό ξεφάντωμα, απίθανα μασκαρέματα, πολύ χορό και τραγούδι.


Συντάκτης Νewsroom 8 Φεβρουαρίου, 2017 11:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV