Γεμίζει το κενό στην θέση του διαγώνιου με τον Νας ο Α.Ο.Ορεστιάδας !

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 28 Ιανουαρίου, 2017 00:14

Γεμίζει το κενό στην θέση του διαγώνιου με τον Νας ο Α.Ο.Ορεστιάδας !

Ο Στέφεν Νας είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ρεϊναλτο Ρότζερς στους πράσινους του Σταματόπουλου ! Μπορεί ο Λουκούμι να κάλυψε αξιοπρεπώς τις ανάγκες της ομάδας στην θέση του αποχωρήσαντος Βραζιλιάνου αλλά η ανάγκη για κάλυψη της θέσης από έμπειρο παίκτη έβγαζε μάτια ! Έτσι η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας προχώρησε στην προσθήκη του έμπειρου διαγώνιου Στέφεν Νας ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα στην προσπάθεια της για παραμονή στην Volleyleague !
Ο Καναδός διαγώνιος είναι γεννημένος στις 5/7/1985, έχει ύψος 2.05μ, καρφώνει στα 350 εκατοστά και μπλοκάρει στα 330 εκατοστά.

Διαθέτει πλούσια εμπειρία από την ευρώπη αφού έχει αγωνιστεί στην Ορκελιούνγκα (Σουηδία), στη Μάντοβα (Ιταλία), στην Πάρνου (Εσθονία), Πουατιέ (Γαλλία), Εσπίνιο (Πορτογαλία), Χάλμσταντ (Σουηδία), ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν το 2015 όταν αγωνίστηκε με την Ποζογίλνιτσα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό και στο ματς του Ρέντη σημείωσε 16 πόντους με 16/32 επ. Τα τελευταία χρόνια διακρίνεται και στο μπιτς βόλεϊ.

Το νέο απόκτημα των πρασίνων έχει μια βδομάδα για να προπονηθεί με την ομάδα ώστε να ειναι έτοιμος στο do or die παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας


AutoGas Διαμαντής

upart
%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b1

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 28 Ιανουαρίου, 2017 00:14

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV