Πληρώνονται σήμερα οι τευτλοπαραγωγοί !

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 3 Ιανουαρίου, 2017 13:53

Πληρώνονται σήμερα οι τευτλοπαραγωγοί !

Σήμερα θα  δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους οι τευτλοπαραγωγοί της Ορεστιάδας για  ένα μέρος της παραγωγής του 2016 .

Μια πρώτη καταβολή των συνολικά 11 εκατ. ευρώ για την παραγωγή της σεζόν 2016, η οποία ανέρχεται περίπου στο 36% του συνόλου (περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ), αναμένεται να λάβουν σήμερα οι τευτλοπαραγωγοί από την ΕΒΖ σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ

Η διοίκηση της ΕΒΖ έχει δώσει εντολή να πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους κατά το δυνατό, έως το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου 2017, αλλά οι παραγωγοί αναμένεται να μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου. Με βάση βέβαια τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές, τα χρήματα θα έπρεπε να έχουν ήδη καταβληθεί εξ ολοκλήρου στις 31 Δεκεμβρίου.


Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η διοίκηση, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να γίνει η πλήρης εξόφληση, για την οποία απαιτούνται άλλα 7 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης η διοίκηση θα κάνει περιοδεία σε περιοχές της χώρας που ασχολούνται με την τευτλοκαλλιέργεια, προκειμένου να γίνουν συναντήσεις με τους παραγωγούς.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 3 Ιανουαρίου, 2017 13:53

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV