“Γέμισε” πινακίδες η εφορία και το Μηχανολογικό στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 28 Δεκεμβρίου, 2016 15:49

“Γέμισε” πινακίδες η εφορία και το Μηχανολογικό στην Ορεστιάδα

Για ακόμα μια χρονιά μεγάλος είναι ο αριθμός των πολιτών που αδυνατώντας να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας επιλέγουν να παραδώσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους.

Με την προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2017 να εκπνέει την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, ήδη αρκετοί ιδιοκτήτες οχημάτων σχηματίζουν ουρές στις εφορίες και τις Διευθύνσεις Μεταφορών για να παραδώσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους.

Στην Δ.Ο.Υ. Ορεστιάδας μέχρι και σήμερα έχουν παραδοθεί περισσότερες από 900 πινακίδες ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών ενώ τις 500 αγγίζουν οι πινακίδες επαγγελματικών και αγροτικών οχημάτων που έχουν παραδοθεί στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ορεστιάδας. Να υπενθυμίσουμε ότι τα ανωτέρω τμήματα εξυπηρετούν πολίτες από την Ορεστιάδα αλλά και από το Διδυμότειχο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το 2015 παραδόθηκαν περισσότερες από 1500 πινακίδες Ι.Χ οχημάτων.


Το γεγονός αναδεικνύει άλλη μία ζοφερή εικόνα πως αρκετοί συμπολίτες στην περιοχή μας δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στο μεγάλο κόστος των τελών κυκλοφορίας αλλά και της επικείμενης φοροκαταιγίδας που αναμένεται για το 2017 με ανατιμίσεις σε καύσιμα, τσιγάρα, καφέ και τηλέφωνα.

 


Συντάκτης Νewsroom 28 Δεκεμβρίου, 2016 15:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV