Ορεστιάδα: Μετέφεραν 26 άτομα σε καρότσα φορτηγού

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Δεκεμβρίου, 2016 11:33

Ορεστιάδα: Μετέφεραν 26 άτομα σε καρότσα φορτηγού

Συνελήφθησαν 2 υπήκοοι Βουλγαρίας οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 26 μη νόμιμους μετανάστες.

 Συνελήφθησαν χθες (27-12-2016) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 49 και 47 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 26 μη νόμιμους μετανάστες. Είκοσι ένας από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, τέσσερις ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας υπήκοος Ιράν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας, και να μεταφέρουν με αυτό 26 μη νόμιμους μετανάστες, έχοντας αποκρύψει τους περισσότερους από αυτούς σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος, προωθώντας τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα.


Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ, 80 δολαρίων Αμερικής και 10 λέβα Βουλγαρίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Δεκεμβρίου, 2016 11:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV