Δηλώσεις Καρακόλια για το πρόβλημα των Νεφροπαθών του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 21 Δεκεμβρίου, 2016 10:21

Δηλώσεις Καρακόλια για το πρόβλημα των Νεφροπαθών του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

Ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Στέφανος Καρακόλιας μίλησε σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μονάδα τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου μετά την αποχώρηση ενός εκ των δύο Γιατρών που λειτουργούν την μονάδα.

Μετά την επιστολή του Συλλόγου Νεφροπαθών Βορείου Έβρου, την οποία συνυπογράφουν και οι 42 αιμοκαθαιρόμενοι που εξυπηρετούνται από την ΜΤΝ του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, σχετικά με το πρόβλημα παύσης λειτουργίας της ΜΤΝ μετά την αποχώρηση ενός εκ των γιατρών της, απάντηση ήρθε μέσω του αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου ο οποίος μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Καθησυχαστικός εμφανίζεται στις δηλώσεις του ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, Στέφανος Καρακόλιας, ο οποίος αποσαφηνίζει πως ο γιατρός που αποχωρεί είχε ενημερώσει εγκαίρως, από το καλοκαίρι, για την απόφασή του να παραιτηθεί προκειμένου να μετεγκατασταθεί στο εξωτερικό και ως εκ τούτου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πλήρωση της θέσης. «Ο επικουρικός γιατρός που φεύγει θα αναπληρωθεί. Ήδη ολοκληρώνεται η διαδικασία πρόσληψης μόνιμου γιατρού, μέσα από τα συμβούλια κρίσεως όπως προβλέπεται και υπάρχουν δύο υποψήφιες».


Ο κ. Καρακόλιας μάλιστα διαβεβαιώνει πως σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση στις προβλεπόμενες και δρομολογημένες διαδικασίες, θα υπάρξει κάλυψη από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη. «Θα μεταβαίνει στο Διδυμότειχο γιατρός από την Αλεξανδρούπολη και οι ασθενείς δεν θα ταλαιπωρηθούν. Βρίσκονται σε κυκλικό πρόγραμμα και είναι λογικό για μία τρίωρη συνεδρία να μην κάνουν μία διαδρομή 2,5 ωρών με αυτοκίνητο».


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 21 Δεκεμβρίου, 2016 10:21

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV