Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στο ντέρμπι κορυφής της ΕΠΣ Έβρου

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 5 Δεκεμβρίου, 2016 22:42

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στο ντέρμπι κορυφής της ΕΠΣ Έβρου

Στην εισαγγελέα ένας 19χρονος και ένας 18χρονος για τα επεισόδια  πριν το ντέρμπι κορυφής της  Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου  Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου – Α.Ε.Διδυμοτείχου

Στην σύλληψη δύο νεαρών  για τα επεισόδια πριν την έναρξη του ντέρμπι κορυφής  της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στην Ένωση Άνθειας / Αρίστεινου και  την Α.Ε.Διδυμοτείχου  προέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης .Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν χθες (4-12-2016) το μεσημέρι, στο Γήπεδο Άνθειας Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.


Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι, συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων οι οποίοι, λίγο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν στην κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου αφαίρεσαν ένα πανό και ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με τους παραπάνω οπαδούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης.

Μετά το περιστατικό δεν συνέβησαν  πάντως άλλα επεισόδια και ο αγώνας διεξήχθη κανονικά με τους φιλοξενούμενους της Α.Ε.Διδυμοτείχου να παίρνουν την νίκη με σκορ 0-2 (με γκολ των Ιντζέ και Γιαννόπουλου ,  δείτε τα αποτελέσματα τις αγωνιστικής με ένα  κλικ εδώ).

AutoGas Διαμαντής

upart

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 5 Δεκεμβρίου, 2016 22:42

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV