Εσπερίδα για τα αγροκτηνοτροφικά ζητήματα από την ΝΔ παρουσία Αυγενάκη

Συντάκτης Νewsroom 19 Νοεμβρίου, 2016 16:25

Εσπερίδα για τα αγροκτηνοτροφικά ζητήματα από την ΝΔ παρουσία Αυγενάκη

Επίσκεψη στον Έβρο κλιμακίου Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη

Kλιμάκιο Βουλευτών και κομματικών παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη,βρίσκεται σήμερα στον Έβρο στο πλαίσιο του οδοιπορικού «Συμφωνία Αλήθειας με αγρότες και κτηνοτρόφους» σε όλη την Αν. Μακεδονία και Θράκη.

Στον Έβρος και ο επικεφαλής τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος μαζί με το υπόλοιπο κλιμάκιο θα επισκεφθούν τους Δήμους Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας και θα συνομιλήσουν με δημάρχους, συνεργάτες και τοπικούς παράγοντες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.


Σήμερα στις 19:00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Βιέννη της Ορεστιάδας, θα πραγματοποιηθεί Εσπερίδα και συζήτηση με αγροκτηνοτρόφους του Νομού, αλλά και παράγοντες αυτών. Βασικό θέμα της συζήτησης θα είναι η βελτίωση της αγροκτηνοτροφίας, τα φορολογικά θέματα αυτής, καθώς και ασφαλιστικά που αφορούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Για την εσπερίδα αλλά και συνολικά της επίσκεψη του κλιμακίου Βουλευτών και κομματικών παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο Ράδιο Έβρος και τη Σούλα Καπετανίδου ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης:


Συντάκτης Νewsroom 19 Νοεμβρίου, 2016 16:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV