Στον Ορέστη ο Παναγιωτόπουλος !

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 27 Οκτωβρίου, 2016 17:57

Στον Ορέστη ο Παναγιωτόπουλος !

Ο έμπειρος αρτίστας Γιώργος Παναγιωτόπουλος  στην διάθεση του Γιώργου Αραμπατζή !

Περιττές οι συστάσεις για τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο ο οποίος αποτελεί  σίγουρα έναν από τους πιο γνωστούς  ποδοσφαιριστές του νομού (έχει παίζει μεταξύ άλλων σε Α.Ο.Αλεξανδρούπολης, Α.Ε.Ν. Χιλής, Θράκη Φερών, Εθνικό Αλεξανδρούπολης ,Έβρο Σουφλίου ,Καππαδοκία, Ένωση Άνθειας Αρίστεινου ενώ πέρσι αγωνιζόταν στον Ιπποκράτη ) με πάρα πολλές διακρίσεις στην πολυετή καριέρα του στα γήπεδα του Έβρου (πολλές φορές πρωταθλητής και κυπελλούχος) .Ακόμα και στην δύση της καριέρας του ο Παναγιωτόπουλος (είναι 37 ετών) δείχνει ότι είναι ένας πολύτιμος παίκτης με την συμφωνία του με τον Ορέστη να το αποδεικνύει! Ο Γιώργος έχει ξαναπαίξει στον Ορέστη την σεζόν 2002!

Η ανακοίνωση της ομάδας:


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ
Μετά από 14 χρόνια ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος ξαναβρίσκεται στην οικογένεια του Ορέστη. Η πολύχρονη εμπειρία του σε ομάδες του νομού μας πιστεύουμε ότι θα καταστεί πολύ χρήσιμη στην ομάδα μας αφού πάντα αγωνιζόταν σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν. Ήταν η άτυχη περίοδος 2002 – 2003 (τιμωρία της ομάδας λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Δημήτρη Χαλιμακούδη) στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, που ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος με 24 συμμετοχές και 4 τέρματα ήταν αναντικατάστατο στέλεχος της μεσαίας γραμμής του Ορέστη.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι γερός και να συντελέσει με την αγωνιστικότητα, που τον διέκρινε πάντα, αλλά και την πείρα του, στην πορεία και την επίτευξη των στόχων τους οποίους έθεσε η ομάδα.

AutoGas Διαμαντής

lampernakis

Soccer Park
Εν κάραγατς

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 27 Οκτωβρίου, 2016 17:57

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV