Τουρνουά Ποδοσφαίρου από τον ΠΑΟΚ Ισαακίου το Σαββατοκύριακο

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 6 Σεπτεμβρίου, 2016 11:47

Τουρνουά Ποδοσφαίρου  από τον ΠΑΟΚ Ισαακίου το Σαββατοκύριακο

1ο Τουρνουά Πατίδη Αθανασίου και Λαμπούδη Δημητρίου 2016  και Camp επιλογής ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο 10/11 Σεπτεμβρίου

Το προπονητικό κέντρο στο Ισαάκιο διοργανώνει τουρνουά με την συμμετοχή τμημάτων υποδομής αλλά και αγώνα στον οποίο θα συμμετέχουν  αστέρες  που στελέχωσαν στο παρελθόν  τον δικέφαλο του Βορρά  (Αλεξανδρίδης, Μπορμπόκης, Μαλιούφας, Αλαβάντας, Πουρλιοτόπουλος,  Λαγωνίδης ) κόντρα σε  παλαίμαχους  του Βορείου Έβρου ,  επίσης θα διεξαχθεί camp επιλογής   για   παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται σε τμήματα υποδομής  .Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά !Τέλος  με άλλη ανακοίνωση γνωστοποιήθηκαν οι ομάδες οι οποίες θα συμμετέχουν την νέα χρονιά στο προπονητικό κέντρο το οποίο  θα λειτουργήσει αποκλειστικά υπό την αιγίδα της επίσημης ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΟΚ Academy !

Η ανακοίνωση για το τουρνουά :


Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι την 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016 στο γήπεδο Ισαακίου θα διοργανωθεί μεγάλο τουρνουά στην μνήμη δυο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που δεν είναι ποια στην ζωή και πρόσφεραν πάρα πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Το τουρνουά θα προσπαθήσει να γίνει θεσμός για την περιοχή μας και θα ονομασθεί «1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΤΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΠΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ 2016».

Συνοπτικό πρόγραμμά τουρνουά:

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

11:00 Έναρξη τουρνουά και αγώνες τμημάτων υποδομής .

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

11:00 Camp επιλογής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φιλικός αγώνας Παλαίμαχοι Βορείου  Έβρου εναντίον Παλαίμαχοι ΠΑΕ ΠΑΟΚ

17:00 Φιλικός αγώνας Βορείου Έβρου με Παλαίμαχους ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικό πρόγραμμα προσεχώς.

Γηπεδο Ισαακίου

Είσοδος Ελεύθερη

Τουρνουά ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο προπονητικό κέντρο:

Μέτα από κάλεσμα όλων των ακαδημιών του Β. Έβρου οι ακαδημίες που δήλωσαν να συμμετοχή  στο προπονητικό κέντρο για την περίοδο 2016-2017 είναι οι εξής: ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ , ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – ΑΕΚ , ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ , ΑΚΡΙΤΑΣ ΒΥΣΣΑΣ,  Α.Ε ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ .Το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την σεζόν 2016-2017 θα λειτουργήσει αποκλειστικά υπό την αιγίδα της επίσημης ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΟΚ academy με έδρα το Ισαάκιο.

AutoGas Διαμαντής
lampernakis

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 6 Σεπτεμβρίου, 2016 11:47

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV