Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Μαρίας Αποστολίδου

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 19 Ιουλίου, 2016 09:27

Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Μαρίας Αποστολίδου

Την Κυριακή 25 Ιουλίου θα γίνει η έναρξη της έκθεση ζωγραφικής με πίνακες της ζωγράφου Μαρίας Αποστολίδου στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου Βιέννη στην Ορεστιάδα. Οι φιλότεχνοι της πόλης μας θα μπορούν για μια εβδομάδα να δουν τα έργα της καλλιτέχνιδος, μιας και η έκθεση θα είναι εβδομαδιαίας διάρκειας, μέχρι την 31η Ιουλίου.

Η Μαρία Αποστολίδου γεννήθηκε στην Ορεστιάδα όπου και μεγάλωσε. Ποτέ δεν σταμάτησε να ονειρεύεται και να προσπαθεί να πετύχει τους στόχους της, πιέζοντας τον εαυτό της στα άκρα της φαντασίας που από μικρή κατείχε, δημιουργώντας μέσω νέων τεχνικών ζωγραφικής όπως τα ακρυλικά χρώματα, τα παστέλ και κάρβουνο.

Το 2014 θέλησε να δώσει μια ευκαιρία στο καλλιτεχνικό της ταλέντο και να προσπαθήσει να φέρει σε επαφή τον κόσμο της τέχνης με τα έργα της. Δημιουργώντας τα πρώτα της έργα, είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε ομαδικές εκθέσεις, παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της στους φίλους της τέχνης.


Μετά από την συμμετοχή της σε διάφορες εκθέσεις όπως τον Ιούνιο του 2015 στο Ζάππειο με την DaySeven, τον Ιούλιο του 2015 στον Φλοίσβος στο Παλαιό Φάληρο, με την Πανελλήνια Εταιρεία Λόγου και Τέχνης (ΠΕΛΤ), τον ίδιο μήνα στο Poseidon of Paros Resort στην Πάρο, με την Art Way και τον Φεβρουάριο του 2016 στο Αιγυπτιακό Μορφωτικό Κέντρο στην Αθήνα, θα παρουσιάσει στην πόλη της Ορεστιάδας την πρώτη της προσωπική έκθεση με πίνακες από λάδια σε καμβά όπως επίσης και κάρβουνο.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/maria.apostolidou.art

Η έκθεση θα γίνει στο ξενοδοχείο Βιέννη, Ορέστου 50 στην Ορεστιάδα, από 24 έως 31 Ιουλίου 2016. http://hotel-vienni.gr/

Μαρία Αποστολίδου


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 19 Ιουλίου, 2016 09:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV