Κέρδισε το νέο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 30 Ιουνίου, 2016 15:00

Κέρδισε το νέο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη

Στο βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης το Σάββατο η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Σπύρου Πετρουλάκη!

Το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 20:00 στο βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης στην Ορεστιάδα θα γίνει η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Σπύρου Πετρουλάκη με τίτλο “Η Παναγιά της Φωτιάς”.To Ράδιο Έβρος σε συνεργασία με τις εκδόσεις “Μίνωας” χαρίζουν μέσω κλήρωσης σε δύο τυχερούς από ένα  αντίτυπο του βιβλίου.Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση(θα γίνει την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 15:00 στην εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα) στείλε  μήνυμα που να λέει  “Η Παναγιά της Φωτιάς” στην σελίδα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ στο facebook .

Σύντομη περιγραφή
Θεσπρωτία, 30 Οκτώβρη 1940
Οι οβίδες σφύριζαν με μανία πάνω από τα κεφάλια τους και εκείνοι, τρομοκρατημένοι, δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν. […]
Η Μάρω, πανιασμένη από τη φωτιά της κόλασης που ξετρύπωνε από τα μαύρα σύννεφα του ουρανού, κρατούσε σφιχτά τον Κωνσταντή στην αγκαλιά της.
Είχε κουρνιάσει σαν το πουλάκι κάτω από ένα δέντρο και προσπαθούσε να προφυλάξει τον εαυτό της και το κατατρομαγμένο παιδί.
Του χάιδευε τα μαλλιά μέσα από την κάπα του και του ψιθύριζε απαλά: «Σ’ αγαπώ, Κωνσταντή μου, σ’ αγαπώ, παιδί μου. Μη φοβάσαι».
Όμως στο μυαλό της ερχόταν και τρύπωνε ο τρόμος· ο τρόμος και η αδικία.
Σκέφτηκε ότι αυτή την ώρα η Ελένη θα είχε σηκωθεί από το κρεβάτι, πετώντας τα σκεπάσματά της. Θα έβγαινε έξω και θα αντίκριζε ένα έρημο και άδειο χωριό. «Της άξιζε!» είπε φωναχτά, δίχως να τη νοιάζει που την άκουγε το παιδί της.
Ωστόσο, μέσα της γνώριζε ότι αυτό που είχαν κάνει στη δύσμοιρη γυναίκα ισοδυναμούσε με θάνατο, ψυχικό και σωματικό.
Ήταν από τις λίγες φορές που η Μάρω επικαλούνταν τη βοήθεια του Θεού: «Θεέ μου, κάνε να μην πέσει το κακό πάνω στο κεφάλι μου.
Δεν έφταιγα μόνον εγώ» παρακάλεσε και στην προσευχή της προσπαθούσε να δικαιολογήσει τον εαυτό της – και τις πράξεις της.
Το ψηφιδωτό της Εξομολόγησης
αποκαλύπτεται και καθηλώνει…

Βιογραφικό :

Γεννήθηκα στην Αθήνα, έζησα στο Ρέθυμνο και στα Χανιά, από τα οποία κατάγομαι.Ασχολούμαι με τη μουσική επαγγελματικά, παίζοντας ούτι, τραγουδώντας, γράφοντας μουσικές και στίχους για μένα και όλο τον κόσμο.Έχω συμμετάσχει σε παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.Παράλληλα είμαι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίκτυο fm 91,5 στα Χανιά.Τις καλύτερες ώρες μου τις περνάω παίζοντας με τα παιδιά μου, την Ειρήνη εννέα ετών που με διαβεβαιώνει ότι «εγώ θα βαριόμουν να διαβάσω τόσο μεγάλο βιβλίο», και τον Κωνσταντίνο, επτάχρονο κυνηγό δεινοσαύρων και άλλων μοχθηρών δράκων.Γράφω και αφηγούμαι παραμύθια πειράζοντας τον κόσμο.Ανακατεύω τα πράγματα και είμαι αυτός που βάζει τους ψύλλους στα άχυρα.Είμαι προπονητής και Πανελληνιο­νίκης στο Taekwondo όπου κατέχω 6 Dan.Έχω ασχοληθεί με τη φωτογραφία, την αναρρίχηση και τις καταδύσεις.Το πρώτο μου CD με συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών είναι στα σκαριά.

35355


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 30 Ιουνίου, 2016 15:00

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV